Yardım Redmi Note 8 Pro Miui yazısı gidip geliyor

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.8.0 RGGMIXM
Telefon Modeli
Rn 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, rn8pro cihazım Lucky patcher ile gereksiz sistem uygulamalarını sildikten sonra yeniden başlattığımda sanırım softbrick oldu. Miui yazısı gidiyor, kilit ekranı geliyor anında gidiyor ve tekrar miui yazısına dönüyor. ne yapmam lazım verilerim gitsin istemiyorum. Cihaz imei kayıtlı. Root var ve BL kilidi açık.

ahmet6680

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Veriler gitmeden rom atılıyor, yeterli bilgiye sahip değilseniz dokunupta verileri kaybetmeyin

Oyla:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
23
Cihazın mevcut romunun fastboot versiyonunu bulun ve indirin. Daha sonra indirdiğiniz romda "super.img" dosyasını bulun. Cihazı fastboot moda alın. şu kodları yazın;

fastboot flash super <romdan aldığınız super.img dosyası>

bu kodu yazıp flash edin açılabilir cihazınız.

Not: çözümü test etmedim tamamen teori üzerine bir çözüm. Sistem uygulamaları super.img dosyasının içinde olur eğer sildiğiniz uygulamala her neyse bu img dosyasının içinde olacaktır. Dosya sorunsuz bir şekilde yüklenirse açılması lazım cihazın. Tüm sorumluluk size aittir.

Oyla:

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın mevcut romunun fastboot versiyonunu bulun ve indirin. Daha sonra indirdiğiniz romda "super.img" dosyasını bulun. Cihazı fastboot moda alın. şu kodları yazın;

fastboot flash super <romdan aldığınız super.img dosyası>

bu kodu yazıp flash edin açılabilir cihazınız.

Not: çözümü test etmedim tamamen teori üzerine bir çözüm. Sistem uygulamaları super.img dosyasının içinde olur eğer sildiğiniz uygulamala her neyse bu img dosyasının içinde olacaktır. Dosya sorunsuz bir şekilde yüklenirse açılması lazım cihazın. Tüm sorumluluk size aittir.
aksam sarja taktim sabah actim kullandim bende anlamadim nasil oldu. ama actigimda zygisk kapaliydi.

Oyla:
Üst Alt