İnceleme Redmi note 8 pro MIUI 12 den sonra kamera iyileştim kötülestimi

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Öncelikle merhaba kardeşlerim, hocalarım MIUI 11 son sürüm ve MIUI 12 li telefon kameralarini karşılaştırdım izlenimlerime göre 11 li telefon gündüz fotoğraflarında 12 yle karsilastirdigimda 12 deki fotograflar daha gerçekçi 11 deki fotografda gerçeklik 12 kadar olmasa da iyi ama gereksiz parlatma var bnce bu yüzden 11 de bir eşyada mesela 12 daha gerçekçi çekerken 11 daha iyi göstermek için parlatiyor bu bazı fotoğraflarda daha iyi gözüksede gerçeklikte yan yana koyduğumuzda farkı görebiliriz gece fotoğraflarında 11 de yine ışıklandırma fazla ama gerçeklik az 12 de canlılık fazla aydınlık az yani miui 11 de daha iyi fotoğraf çekmek için fazla aydınlatmalar buda gerçekliği düşürmüş parlaklık miui 12 de fena deil ama gerçeklik güzel. İlk başta görünüş olarak miui 11 daha iyi gözükebilir ama gerçeklik konusunda miui 12 daha iyi ve gereksiz aydınlatma yok fotoğraftaki ayrıntılarda bı farklılık bulamadım Açıkçası miui 12 kamerayı iyilestirmis yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim performans testi yapabilirsem yapicam

Üst Alt