Soru Redmi Note 8 Pro Miui 12.5.5 Endonezya Hard Brick Sorunu

Electrom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Global romdan Endonezya roma geçmek istiyorum fakat Endonezya 12.5.5 sürümü için hard brick sorunu olduğunu söyleyenler var ve çözümü yokmuş o yüzden 12.5.4 sürümü daha iyi mi olur kararsız kaldım 12.5.5 te böyle bir sorun var mı gerçekten

emrecanzincir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 10 S
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
1
Olabilir, olmayadabilir. Yerinizde olsam böyle bir riski almazdım şahsen.

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Global romdan Endonezya roma geçmek istiyorum fakat Endonezya 12.5.5 sürümü için hard brick sorunu olduğunu söyleyenler var ve çözümü yokmuş o yüzden 12.5.4 sürümü daha iyi mi olur kararsız kaldım 12.5.5 te böyle bir sorun var mı gerçekten
Endonezya 12.5.5 romdayım. Yakında extrem bir işlem yapmadım (rom atma IMEI işlemi vs vs) gündelik kullanımda sorunsuz tavsiye ederim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Dediğiniz romda sanırsam hard brick çözümü işe yaramıyor. Mediatek bu sürümle açığı kapatmıştı. Brick olma olasılığı diğer romlarla aynı fakat brick olduktan sonra kurtarması zor olacaktır. Çok kurcalamazsaniz sıkıntı olmaz muhtemelen

Electrom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz romda sanırsam hard brick çözümü işe yaramıyor. Mediatek bu sürümle açığı kapatmıştı. Brick olma olasılığı diğer romlarla aynı fakat brick olduktan sonra kurtarması zor olacaktır. Çok kurcalamazsaniz sıkıntı olmaz muhtemelen
Sıkıntısız bir şekilde rom kurulursa sonrasında bi sorun çıkma olasılığı var mı?

Electrom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom attıktan sonra bir şey yapmam zaten peki ondan sonra günlük kullanımda brick olma ihtimali var mı ya da başka bir rom kurmaya çalışırsam brick olur mu?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Rom attıktan sonra bir şey yapmam zaten peki ondan sonra günlük kullanımda brick olma ihtimali var mı ya da başka bir rom kurmaya çalışırsam brick olur mu?
Herhangi bir Xiaomi cihazı ile aynı olasılığa sahiptir yani neredeyse ihtimal yoktur

0zaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Con Sinov
Cihazım
rn8p (begonia)
Meslek
Öğrenci
Konular
0
O sadece varsayım idi hocam zaten
Şuan için note 8 pro da bir problem yok 12.5.5 ile hardbrick edip sorunsuz kurtarılıyor

Üst Alt