Çözüldü Redmi note 8 pro Mi Flash ile rom atarken error

Sevban06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sevban
Cihazım
Xiaomi a2 lite
Konular
2
kesinlikle telefonun içini açmamızmı gerekli açmamızmı gerekli ?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Bende bugün rom atarken aynı hatayı aldım. Sorunsuz çalışıyor. Telefon üzerinden 12 güncellemesini de yaptım. Sıkıntısız çalışıyor şu anda. Nasıl root yaparımı araştırıyorum. :))
Öncelikle miui11 yani 11.0.5.0 kurun
twrp 3.3.1(1012) flashlayin (daha düşük sürümlerde flashlasaniz bile twrp açılmaz illa en düşük 11.0.5.0 olmalı)
Twrp kurduktan sonra mount üzerinden system işaret koyun advanced> file manager> system_root>system burada recovery.boot dosyasını silin twrp kalıcı olsun sonrasında advanced menüden closeawg kurun instal root yapın tamamdır (
MIUI 12 kurulu ise direk twrp 3.3.1(1012) flashlayip root işlemini yapın sorunsuz çalışmaktadır

xazxaz10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Lisans öğrencisi
Konular
11
Bende de error demişti o sürümde bir an tırsmıştım da açıldıydı cihaz. :D tecrübe ettim ben bilirim o soğuk terlemeyi. haha--haha--
Bizde tecrübe ettik. Ömrümüzde brick yüzü görmeyiz inşallah

cncbkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Öncelikle miui11 yani 11.0.5.0 kurun
twrp 3.3.1(1012) flashlayin (daha düşük sürümlerde flashlasaniz bile twrp açılmaz illa en düşük 11.0.5.0 olmalı)
Twrp kurduktan sonra mount üzerinden system işaret koyun advanced> file manager> system_root>system burada recovery.boot dosyasını silin twrp kalıcı olsun sonrasında advanced menüden closeawg kurun instal root yapın tamamdır (
MIUI 12 kurulu ise direk twrp 3.3.1(1012) flashlayip root işlemini yapın sorunsuz çalışmaktadır

Teşekkür ederim ilk fırsatta deneyeceğim.

Üst Alt