Yardım Redmi Note 8 Pro kurtarma modundan çıkmıyor

CaptaiN46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V10.4.1.0.PGGMIXM Android 9 global rom
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Telefon sürekli Redmi recovery 3.0 ekranında açılıyor. Reboot System yaptım yine aynısı oldu galiba ROM silinmiş. Fastboot'a girmiyor Bootloader kilidi açık Mi Flash üzerinden ROM atayım dedim 3000 saniye civarı bekledim hala flashing yazıyordu hiçbir değişiklik olmadı. Mi Flash Pro ile ROM atmayı denedim bu kez de 'its not allowed to upgrade to unofficial ROM package' hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhabalar. Telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Telefon sürekli Redmi recovery 3.0 ekranında açılıyor. Reboot System yaptım yine aynısı oldu galiba ROM silinmiş. Fastboot'a girmiyor Bootloader kilidi açık Mi Flash üzerinden ROM atayım dedim 3000 saniye civarı bekledim hala flashing yazıyordu hiçbir değişiklik olmadı. Mi Flash Pro ile ROM atmayı denedim bu kez de 'its not allowed to upgrade to unofficial ROM package' hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz?
MTK işlemci cihazda doğru rom olursa sorunuz kurulur hocam Global 12.5.1 indirin ama fastboot romu olduğuna emin olun.
Cihazı ses kısmaya basılı tutarak pcye takın direk fastbootta başlar.
Clean all seçeneğni işaretlemeyi unutmayın mi flash tool üzerinden.
Ayrıca rom ve mi flash tool yerel disk d ana dizinde olsun driverlarda kurulu ise sorunsuz kurar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz sürekli açık kalıyor kapanmıyor ise ses kısmaya basılı tutarak powera basın hiç bırakmayın tuşları fastboot ekranını görene kadar sorunsuz açılır yine fastboot

Oyla:
Üst Alt