Yardım Redmi note 8 pro ısınma

deadmane123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
burak can
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
Merhaba Cihazı daha yeni aldım 2 gün oluyor telefonda aşırı derecede ısınma oluyor pubg oynarken de aşırı ısınıyor normal ama normal gelmeyen şey video izlerken bile elimde ısı hissediyorum bu normal mi ? bluetooth kulaklığım ile müzik dinlerken de kamera çevresinde hafif ısınma oluyor.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihazın oyun oynarken yada şarj olurken ısınması normal ama video izlerken sizi rahatsız edecek derecede ısınması pek normal değil. Bulunduğunuz ortamın ısısı da cihaza etki edebilir. Cihazın ısısı kaç dereceye ulaşıyor kontrol ettiniz mi?

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Merhaba Cihazı daha yeni aldım 2 gün oluyor telefonda aşırı derecede ısınma oluyor pubg oynarken de aşırı ısınıyor normal ama normal gelmeyen şey video izlerken bile elimde ısı hissediyorum bu normal mi ? bluetooth kulaklığım ile müzik dinlerken de kamera çevresinde hafif ısınma oluyor.
kurduğunuz bir program arka planda fazla kaynak tüketiyor olabilir veya aldiktan sonra gelen guncellemeler kararsizliga yol açmış olabilir. yaşadığınız ısınma normal degil. pubg de bile kabul edilebilir bir sıcaklık olması lazım. önerim hard format atmanız.

Oyla:

deadmane123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
burak can
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın oyun oynarken yada şarj olurken ısınması normal ama video izlerken sizi rahatsız edecek derecede ısınması pek normal değil. Bulunduğunuz ortamın ısısı da cihaza etki edebilir. Cihazın ısısı kaç dereceye ulaşıyor kontrol ettiniz mi?
pubg vs. oynarken 50 derece civarlarında geziyor ama ısıyı çok fazla dışarı veriyor cpu monitör ile ölçüyorum
video izlerken 38 37
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurduğunuz bir program arka planda fazla kaynak tüketiyor olabilir veya aldiktan sonra gelen guncellemeler kararsizliga yol açmış olabilir. yaşadığınız ısınma normal degil. pubg de bile kabul edilebilir bir sıcaklık olması lazım. önerim hard format atmanız.
telefonun bootloader kilidi açık satın aldığım yer telefona global rom atmış alakası varmı bilmiyorum

Oyla:

deadmane123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
burak can
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
yorumun için teşekkürler.
bir sorunum daha var netflix üyeliğim var fakat telefonumun play store sinde netflix gözükmüyor sonra internetten netflix diye arattım google play de çıktı linke tıkladığım zaman play store da netflix e attı fakat indirilemiyor cihazınızın sürümüyle uyumlu değil diyor bunun sebebini bilen varmı acaba ?

Oyla:

deadmane123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
burak can
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Isınma normal hocam, oyun oynarken cihaz performans çekirdeklerini açtığı için akım ile birlikte ısınmada yükseliyor, havalarında cihazın ısınmasına etkisi var. Durum sizi rahatsız ediyorsa cihazın BL kilidinin açık olduğunu söylediniz, cihazı fastboot moda alarak cihaza FastBoot rom yükleyebilirsiniz, fastboot rom yüklemeye karar verirseniz Mi Flash yazılımı üzerinde CLEAN and LOCK seçili OLMAMASINA dikkat edin.

Oyla:
Üst Alt