Çözüldü Redmi note 8 pro İnternet paylaşımı

ro4cknrll

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fazlu
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Orjinal rom
Telefon Modeli
Redmi note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba herkese.

Sorunum şöyle telefonumdan internet paylaşımını açtığımda bilgisayarım interneti görmüyor. İlginç kısım diğer telefonlar ve laptoplar interneti görüp sıkıntısz şekilde bağlanıyor. Bu bir kere daha olmuştu o zaman bilgisayardan bi ayar yapıp halletmiştim ama ne yaptığımı hatırlayamıyorum. Bilen birisi ve yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

not: Bölge ayarları gibi bir şey olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba herkese.

Sorunum şöyle telefonumdan internet paylaşımını açtığımda bilgisayarım interneti görmüyor. İlginç kısım diğer telefonlar ve laptoplar interneti görüp sıkıntısz şekilde bağlanıyor. Bu bir kere daha olmuştu o zaman bilgisayardan bi ayar yapıp halletmiştim ama ne yaptığımı hatırlayamıyorum. Bilen birisi ve yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

not: Bölge ayarları gibi bir şey olabilir.

Kendim yabancı bir forum sitesinden buldum arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar aşağıya yazdığım yazıdan çözüme ulaşabilirler...

" Some phones have different country code for WiFi. Go-to device manager> Network adapter> there will be your WiFi device like mine is “802.11n USB…” Right click then properties> Advanced> Country Region (2.4ghz) and select highest region from default #1. 1–11 to #5. 1–14 "

Son düzenleme:
Üst Alt