Soru Redmi note 8 pro imei repair yedek hakkında ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Hocalarım benim note 8 prom var imei repair yapacağım eng rom atmadan yedek alabilirmiyim ?
Yedek almadan imei atarsam sıkıntı olurmu ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nuriuyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2
Yedek almadan imei atarsanız sıkıntı olmaz ama bir sorun çıktığında orjinal imei dosyalarınız yoksa başınızı ağrıtabilir.

En mantıklısı
Orjinal imei yedeğini alıp saklayın
Sonrakında değiştirdiğiniz imei yedeğinide alıp saklayın her koşulda sorunların üstesinde gelebilirsiniz.

Ayrıca eng rom olmadan yedek alabilirsiniz ama imei işlemi yapamazsınız sonuç itibari ile imei değişimi için eng rom yükleneceğinden yedeğide o sırada alırsınız

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedek almadan imei atarsanız sıkıntı olmaz ama bir sorun çıktığında orjinal imei dosyalarınız yoksa başınızı ağrıtabilir.

En mantıklısı
Orjinal imei yedeğini alıp saklayın
Sonrakında değiştirdiğiniz imei yedeğinide alıp saklayın her koşulda sorunların üstesinde gelebilirsiniz.

Ayrıca eng rom olmadan yedek alabilirsiniz ama imei işlemi yapamazsınız sonuç itibari ile imei değişimi için eng rom yükleneceğinden yedeğide o sırada alırsınız
Ama bir keresinde birtanede daha note8 pro geldi eng rom atınca tel sadece şarj ışığı yanıyor ve titroydu brick olmuştu o yüzden şüpheliyim wait~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt