Yardım Redmi Note 8 Pro için en stabil official rom hangisidir?

enesmalikyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENES MALİK
Cihazım
LENOVO P70
Konular
2
Merhaba herkese,

Kaçak Redmi note 8 pro kullanıyorum. Miui12 yüklü ama daha stabil bir global rom varsa onu kullanmak istiyorum. Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba herkese,

Kaçak Redmi note 8 pro kullanıyorum. Miui12 yüklü ama daha stabil bir global rom varsa onu kullanmak istiyorum. Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Hocam kaçak derken?Kayıtsız veya klon falan mı?Neyse hocam eğer stock rom istiyorsanız Endonezya geçebilirsiniz 12 veya 11.0.2.0.Ama global olsun diyorsanız size önerim V11.0.1.0 veya V11.0.2.0PGGMIXM dir

Oyla:

enesmalikyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENES MALİK
Cihazım
LENOVO P70
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaçak derken?Kayıtsız veya klon falan mı?Neyse hocam eğer stock rom istiyorsanız Endonezya geçebilirsiniz 12 veya 11.0.2.0.Ama global olsun diyorsanız size önerim V11.0.1.0 veya V11.0.2.0PGGMIXM dir
Merhaba,
Kaçaktan kastım facebook gruplarından birinden aldım. Adam imei atıp satıyor yani. Şimdi global miui11 yüklemem için neler yapmam gerekiyor? İmei gider mi?

Oyla:

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Merhaba,
Kaçaktan kastım facebook gruplarından birinden aldım. Adam imei atıp satıyor yani. Şimdi global miui11 yüklemem için neler yapmam gerekiyor? İmei gider mi?
Forumda konular mevcut, sabitlenmiş mesajlarda göreceksiniz. Fastboot üzerinden miflash ile yükleyin. İmeiniz gitmez

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba,
Fastboot üzerinden yüklemeniz halinde gideceğini düşünmüyorum.Ama yine de gözüm kalmasın diyorsanız da twrp flashlayın oradan nvcfg,nvdata,nvram,persist,protect_s,protect_f bölümlerinin yedeğini alın.Aldıktan sonra telefon hafızasında TWRP isimli bir klasör göreceksiniz.Onu bilgisayarda güvenli bir yere aktarın.

Oyla:

enesmalikyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENES MALİK
Cihazım
LENOVO P70
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot üzerinden yüklemeniz halinde gideceğini düşünmüyorum.Ama yine de gözüm kalmasın diyorsanız da twrp flashlayın oradan nvcfg,nvdata,nvram,persist,protect_s,protect_f bölümlerinin yedeğini alın.Aldıktan sonra telefon hafızasında TWRP isimli bir klasör göreceksiniz.Onu bilgisayarda güvenli bir yere aktarın.
Daha önce böyle işlemlerle uğraştım. Ondan yana sıkıntı yok ama ben şu an en stabil romu arıyorum. Stock rom olması önemli benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz gibi V11.0.2.0PGGMIXM atacağım gliba.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Daha önce böyle işlemlerle uğraştım. Ondan yana sıkıntı yok ama ben şu an en stabil romu arıyorum. Stock rom olması önemli benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz gibi V11.0.2.0PGGMIXM atacağım gliba.
Stock Rom ise V11.0.6.0PGGMIXM önerimdir veya V11.0.2.0PGGMIXM.Sonrası kişiye kalmış iş.

Oyla:
Üst Alt