shervum Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mali Cihazım Xiaomi mi 5 Yaş 35 Konum MERKEZ Katılım 11 Aralık 2016 Konular 13 Mesajlar 100 Tepkime puanı 26 Puanları 28 21 Ekim 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, Redmi note 8 pro için kullanabilen google camera var mı acaba ?
serhat.yldz Emekli Yönetici Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Serhat Cihazım Redmi Note 9S Yaş 33 Konum Kütahya Katılım 11 Eylül 2015 Konular 315 Mesajlar 3.472 Tepkime puanı 6.883 Puanları 338 23 Ekim 2019 #2 Buyrun hocam Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
shervum Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mali Cihazım Xiaomi mi 5 Yaş 35 Konum MERKEZ Katılım 11 Aralık 2016 Konular 13 Mesajlar 100 Tepkime puanı 26 Puanları 28 26 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 serhat.yldz' Alıntı: Buyrun hocam Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Açmadı bile hocam Oyla: Oyla 0 Downvote
serhat.yldz' Alıntı: Buyrun hocam Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Açmadı bile hocam
S sefas Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Sezer Cihazım Redmi Note 8 Pr Yaş 35 Konum İSTANBUL Katılım 21 Aralık 2018 Konular 8 Mesajlar 59 Tepkime puanı 7 Puanları 8 26 Ekim 2019 #4 bende denedim açmadı Oyla: Oyla 0 Downvote
CraweL Emekli Yönetici Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Osman Cihazım Note 8 Pro Meslek Öğrenci Konum Osmaniye Katılım 6 Şubat 2019 Konular 461 Mesajlar 7.183 Çözümler 1 Tepkime puanı 16.906 Puanları 438 26 Ekim 2019 #5 Bu uygulama ile Cam2Api'nin açık olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
Bu uygulama ile Cam2Api'nin açık olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
S sefas Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Sezer Cihazım Redmi Note 8 Pr Yaş 35 Konum İSTANBUL Katılım 21 Aralık 2018 Konular 8 Mesajlar 59 Tepkime puanı 7 Puanları 8 27 Ekim 2019 #6 CraweL' Alıntı: Bu uygulama ile Cam2Api'nin açık olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... hepsi okey ama çalışmıyor Oyla: Oyla 0 Downvote
CraweL' Alıntı: Bu uygulama ile Cam2Api'nin açık olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... hepsi okey ama çalışmıyor
serhat.yldz Emekli Yönetici Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Serhat Cihazım Redmi Note 9S Yaş 33 Konum Kütahya Katılım 11 Eylül 2015 Konular 315 Mesajlar 3.472 Tepkime puanı 6.883 Puanları 338 27 Ekim 2019 #7 shervum' Alıntı: Açmadı bile hocam Genişletmek için tıkla ... Bunları deneyin hocam. İkiside çalışıyor lakin bazi özellikler çalışmıyor.. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
shervum' Alıntı: Açmadı bile hocam Genişletmek için tıkla ... Bunları deneyin hocam. İkiside çalışıyor lakin bazi özellikler çalışmıyor.. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
A avantis Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım yusuf Cihazım redmi note 8 pr Yaş 45 Konum istanbul Katılım 27 Ekim 2019 Konular 0 Mesajlar 26 Tepkime puanı 6 Puanları 3 30 Ekim 2019 #8 Redmi note 8 pronun kamerası bu kamera uygulamasından daha iyi. Google kamerasını niye bu kadar çok istiyorlar? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Redmi note 8 pronun kamerası bu kamera uygulamasından daha iyi. Google kamerasını niye bu kadar çok istiyorlar? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MTOLGA Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım M. TOLGA Cihazım MiPad264gb Yaş 32 Konum Eskişehir Katılım 26 Mart 2016 Konular 22 Mesajlar 75 Tepkime puanı 67 Puanları 18 31 Ekim 2019 #9 Mediatek işlemcinin kaynak kodlarını açmadan stabil bir sürüm yapılması imkansız cihaz snapdragon olsaydı kolaylıkla olurdu. Oyla: Oyla 0 Downvote
Mediatek işlemcinin kaynak kodlarını açmadan stabil bir sürüm yapılması imkansız cihaz snapdragon olsaydı kolaylıkla olurdu.