Rom Redmi Note 8 Pro Eu Romdan Global veya Endonezya Romuna Geçme

furkansgms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Hemşirelik(öğrnci)
Konular
1
Merhaba hocalarım benim telefonum global versiyon redmi note 8 pro MIUI 11.0.3 eu rom kurulu android 10. Bugün forumda gördüm eu rom için bu cihaza desteği kesmişler MIUI 12 gelmedi bu yüzden galiba bende eu dışındaki romları (çin romu hariç) kurmayı düşünüyorum ama telefonum android 10 dayken kuracağım rom android 9 olursa sıkıntı olur mu, android 10 dan 10 a geçince sorun çıkar mı ve güncelleyiciden rom kurmak için hangi tür romu indirmem gerek sizlere zahmet beni aydınlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yeniyim forumda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-21-21-47-19-390_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-21-21-47-19-390_com.android.settings.jpg
    198,6 KB · Görüntüleme: 52

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba hocalarım benim telefonum global versiyon redmi note 8 pro MIUI 11.0.3 eu rom kurulu android 10. Bugün forumda gördüm eu rom için bu cihaza desteği kesmişler MIUI 12 gelmedi bu yüzden galiba bende eu dışındaki romları (çin romu hariç) kurmayı düşünüyorum ama telefonum android 10 dayken kuracağım rom android 9 olursa sıkıntı olur mu, android 10 dan 10 a geçince sorun çıkar mı ve güncelleyiciden rom kurmak için hangi tür romu indirmem gerek sizlere zahmet beni aydınlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler

Bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yeniyim forumda
Tavsiyem fastboot bağlantısı olan tüm romları fastboot ile kurunuz.

2 tane custom rom var. Miuipro ve deodex. Bunları kurarken şuna dikkat ediniz: Android 10'dan Android 9'a twrp ile geçilmez. Geçilirse hard brick olur. Android sürüm dusurmeleri mutlaka fastboot üzerinden olmalı

furkansgms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Hemşirelik(öğrnci)
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem fastboot bağlantısı olan tüm romları fastboot ile kurunuz.

2 tane custom rom var. Miuipro ve deodex. Bunları kurarken şuna dikkat ediniz: Android 10'dan Android 9'a twrp ile geçilmez. Geçilirse hard brick olur. Android sürüm dusurmeleri mutlaka fastboot üzerinden olmalı
Peki hocam şuan cihazım android 10 fast boot ile MIUI 11 global veya hindistan romunu kuramaz mıyım

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Miui12 global geçiş yapsanız daha iyi değil Endonezya yerine global MIUI 12 kurun linki aşağıda

furkansgms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Hemşirelik(öğrnci)
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui12 global geçiş yapsanız daha iyi değil Endonezya yerine global MIUI 12 kurun linki aşağıda

Cevabınız için teşekkürler hocam son olarak şunu sormak istiyorum android 10 dan android 10 a geçiş olacak değil mi twrp üzerinden normal rom gibi kuruyorum ekstra android sürümünden dolayı bir işlem yapmama gerek yok?

b3Rose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
4
Merhaba hocam benim cihazımda eu ile geldi ilk aldıgımda banada henüz miu12 gelmedi bu sürüme gelmeyecegini nerden gördünüz acaba eğer kesin bir bilgi ise bende global roma geçmeyi düşünüyorum

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cevabınız için teşekkürler hocam son olarak şunu sormak istiyorum android 10 dan android 10 a geçiş olacak değil mi twrp üzerinden normal rom gibi kuruyorum ekstra android sürümünden dolayı bir işlem yapmama gerek yok?
Aosp veya deodex rom yüklü değilse harici bir işlem gerekmiyor ancak twrp sürümü olarak 3.3.1(1012) veya daha üst sürümü yüklü olmazsa romu kurmaz ayrıca o twrpyi flashlamak içinde en düşük 11.0.5.0 miui11 kurulu olması gerekmektedir
Aksi takdirde twrp flashladiginiz halde recovery alırken red mi yazısı kendi kendine reset atar durur ama 11.0.5.0 ve üzeri rom varsa kurulu sorunsuz kalır twrp umarım açıklayıcı olmuştur

b3Rose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
4
Abi öncelikle teşekkür ederim cevap verdigin için ama inan hiç bi şey anlamadım anlattıgından her hangi bir fotoğraf atamam geekiyorsa bakman için atabilirim biraz daha bilmeyen birine açıklar gibi yazabilirsen çok sevinirim

Abi öncelikle teşekkür ederim cevap verdigin için ama inan hiç bi şey anlamadım anlattıgından her hangi bir fotoğraf atamam geekiyorsa bakman için atabilirim biraz daha bilmeyen birine açıklar gibi yazabilirsen çok sevinirim
Hocam yanlış yere yazmışım kusura bakmayın Yardım - Redmi note 8 pro EU sürüme ne zaman miu12 güncellemesi gelir
bu konu ile ilgili herhangi bir bilginiz var mıdır acaba

Son düzenleme:

furkansgms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Hemşirelik(öğrnci)
Konular
1
Aosp veya deodex rom yüklü değilse harici bir işlem gerekmiyor ancak twrp sürümü olarak 3.3.1(1012) veya daha üst sürümü yüklü olmazsa romu kurmaz ayrıca o twrpyi flashlamak içinde en düşük 11.0.5.0 miui11 kurulu olması gerekmektedir
Aksi takdirde twrp flashladiginiz halde recovery alırken red mi yazısı kendi kendine reset atar durur ama 11.0.5.0 ve üzeri rom varsa kurulu sorunsuz kalır twrp umarım açıklayıcı olmuştur
Hocam bildiğim kadarıyla eu romlarda son MIUI 11 güncellemesi 11.0.3

Şuan MIUI 11.0.3 ten ( eu android 10) gecebilecegim MIUI 11 ( eu ve çin harici android 10) size zahmet konu linki varsa paylaşabilir misiniz

Üst Alt