Yardım Redmi Note 8 Pro En güncel Rom?

yaso27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
samsung
Konular
5
Arkadasar cihazim Remi note 8 pro hindistan modeli buna global rom yada avrupa rom kurmamada bir sorun our mu bu romları yuklemede bir sıkıtı olur mu .su anda 11.04.0 pgginxm yuklu daha guncel bir rom var mı bu romda pil dayanıklıgı odukca düsük sizde de oylemi birde mi 11 10 a dusurmemde sıkıntı yasarmıyım

Bastonluİhtiyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
11
hocam ben Global versiyon 11.0.6.0 sürümünü kullanıyorum, Android 10 hala gelmedi, Lakin herşeyi stabil,herhangi bir sorunla karşılaşmadım, pil performansıda nedense bana çok iyi geliyor , aktif instagram whatsapp ve render işleriyle uğraşıyorum telefondan, 3 gün çok rahat çıkartıyor beni ,Benim anladığım kadarıyla farklı romlara geçişte bir sorun olmuyor, fakat İmei muhabbeti olabilir, onu bilen bir arkadaş daha detaylı anlatır büyük ihtimalle burda,Global romun bana göre tek sıkıntısı arama ekranı, arama menüsü cidden çok başarısız, hala kişilere nasıl profil resimi atıyacam onu bile anlayamadım, Telefonu açıp kapadığında rehberden sildiğin herkesin tekrar geri gelme gibi sorunları oluyor onuda söyliyeyim

Oyla:
Üst Alt