Yardım REDMİ note 8 pro Duvar kağıdı değişmiyor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Resmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar ben telefonumda wallrood ve Google duvar kağıtları programını kullanıyorum bu programlarda duvar kağıtları uygulamaya yüklü. Duvar kagidini kilit ekranına ayarla ve ana ekrana ayarla dediğimde sadece ana ekrana ayarlıyor katiyen kilit ekranına olmuyor yani bunun yokmu çözümü. Ben zedge falan kullanmak istemiyorum onda biliyorum resim indiriliyor ama gömülü uygulamalarda kilit ekranına duvar kağıdı yaptırmıyor

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Resmi indirip galeriden kilit ekranını yap deyin sorun çözülecektir yada ss alın

Oyla:

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gidin kendiniz bulun çözümü o zaman hocam başka çözüm yok indiremiyorsan o duvar kağıdını koymahandshake~~
İlginç bir cevap. Hocam şöyle düşün ana ekran duvar kağıdına oluyor ama kilit ekranına olmuyor. Bilmiyorsun yardımcı olmayacaksan yorumda yazma

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
gidin kendiniz bulun çözümü o zaman hocam başka çözüm yok indiremiyorsan o duvar kağıdını koymahandshake~~
Arkadaşın yaptığı da bu zaten. Çözüm arıyor. Sizin bilmiyor olmanız, sizin için bir eksiklik olmadığı gibi çözümü yok demek te değildir. Bu resimlerin indirilmesini ya da kilit ekranına uygulanma yöntemini bilen varsa yazacaktır. Forum kurallarımızda, hangi konuda olursa olsun, bilinmeyen bir konuda üyelerimizin mesaj yazma zorunlulukları bulunmamaktadır.

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Zaten çözüm bulamadığı için foruma yazmış arkadaşımız ters cevap vermek yerine cevap yazmasanız daya iyi olurduhandshake~~

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Pek çok duvar kağıdı uygulaması maalesef MIUI uyumlu değil ve kilit ekranına duvar kağıdı uygulayamıyor. Çözüm için pek çok seçenek mevcut. En kolayı uygulamadan indirmiş olduğunuz duvarkağıdını galeri uygulamasından açarak kilit ekranına uygulamanızdır. Eğer galeride bu duvarkağıdı görünmüyorsa dosya yöneticisi ile uygulamanın duvar kağıtlarını indirdiği klasöre girip klasörde bulunan .nomedia dosyasını silebilirsiniz.

Oyla:

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
hocam cantara arkadaşımız size opsiyonu sunmuş onun dışında çözüm olduğunu sanmıyorum şahsen zaten bende aynı çözüm yolunu uyguluyordum

Oyla:
Üst Alt