- Adım
- *
- Cihazım
- *
- Konular
- 37
Selamlar.Artık miui canıma tak etti başka bir custom rom a geçmeye karar verdim.Pil ömrü ne zaman güncellesem daha da düşüyor.Performans ta aynı şekilde.Şimdi şöyle bir şey var.Ben telefonu alalı 8 Ay oldu ve pil kullanım istatistikleri aşağıda.Şimdi hocalarım sorularım şunlar:
1-)Custom rom öneriniz var mı?İsteklerim şunlar
-Nfc tercihimdir ama olmasa da olur
-Pil kullanım ömrü ve performans artışı olsun oyun oynuyorum
-Tam ekran hareketleri olsun
2-)Game Turbo da olan o oyunlarda üstten gelen menü tarzı bir şey var mı?Gerektiği gibi izin vermekte sıkıntı yok yeter ki oyun içindeyken fps i cpu kullanımını göreyim ve hızlandırma ve record alma olsun
3-) Önceki telefondan bu bootloader custom rom olaylarını yetecek kadar biliyorum fakat o cihazın cpu su zarar gördüğü için yeni yazılımı atamayıp çöp olmuştu Custom rom+twrp atıp Bl kapatırsam garanti tekrar aktif olur mu?Veya sadece custom rom olsa yine garanti aktif olur mu?
1-)Custom rom öneriniz var mı?İsteklerim şunlar
-Nfc tercihimdir ama olmasa da olur
-Pil kullanım ömrü ve performans artışı olsun oyun oynuyorum
-Tam ekran hareketleri olsun
2-)Game Turbo da olan o oyunlarda üstten gelen menü tarzı bir şey var mı?Gerektiği gibi izin vermekte sıkıntı yok yeter ki oyun içindeyken fps i cpu kullanımını göreyim ve hızlandırma ve record alma olsun
3-) Önceki telefondan bu bootloader custom rom olaylarını yetecek kadar biliyorum fakat o cihazın cpu su zarar gördüğü için yeni yazılımı atamayıp çöp olmuştu Custom rom+twrp atıp Bl kapatırsam garanti tekrar aktif olur mu?Veya sadece custom rom olsa yine garanti aktif olur mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.