Yardım Redmi Note 8 Pro CMD Ekranında Kod Kabul Etmiyor

dukkel99

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dükkel
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ENG ROM
Telefon Modeli
Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,

Note 8 Pro global cihaz sahibiyim. IMEI tamiri aşamasında bootloader kilidini açtım ve ENG ROM başarıyla yüklendi ancak cmd ekranında gerekli kodları girdiğimde sürekli "iç ya da dış komut çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor" uyarısı alıyorum. Minimal ADB and Fastboot indirdim, bu aşamayı geçsem bile diğer kodlarda aynı hatayı veriyor. Bunun dışında bir de "no devices/ emulator found" hatası alıyorum. 9 saattir kafa yoruyorum ama olmuyor. Sonraki işlemlere de geçemiyorum, takıldım kaldım. Telefon begonia versiyonunda kaldı, telefonu kullanamıyorum. Köşeye sıkışmış durumdayım yardımcı olur musunuz? Bu hatalar neden olabilir?

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
W10 sistem imza muhabbeti olabilir belki onu kaldirmayi deneyin daha sonrasında cmdyi yönetici çalıştırıp deneyin aklıma bunlar geliyor hocam varsayılan bilgilerim ile

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Merhabalar,

Note 8 Pro global cihaz sahibiyim. IMEI tamiri aşamasında bootloader kilidini açtım ve ENG ROM başarıyla yüklendi ancak cmd ekranında gerekli kodları girdiğimde sürekli "iç ya da dış komut çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor" uyarısı alıyorum. Minimal ADB and Fastboot indirdim, bu aşamayı geçsem bile diğer kodlarda aynı hatayı veriyor. Bunun dışında bir de "no devices/ emulator found" hatası alıyorum. 9 saattir kafa yoruyorum ama olmuyor. Sonraki işlemlere de geçemiyorum, takıldım kaldım. Telefon begonia versiyonunda kaldı, telefonu kullanamıyorum. Köşeye sıkışmış durumdayım yardımcı olur musunuz? Bu hatalar neden olabilir?
Driverlara bakın ve adb yi direk c ye kurun oradan yönetici olarak çalıştırın

Oyla:
Üst Alt