Yardım Redmi Note 8 Pro Çin Versiyon Android 10 root atma

zakheva

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zakheva
Cihazım
Redmi note pro
Konular
4
Merhaba Redmi Note 8 Pro 128 çin versiyonlu unlocked android 10 endonezya son sürüm yüklü telefonuma 3 gündür root atmaya çalışıyorum.Bir türlü yapamadım.Yardımcı olabilir misiniz? daha önce Bu konudaki TWRP'yi yükledim.Yine başka bir konudaki çin versiyonlarına root yüklemeyi denedim ama ordaki adımlarda 'magisk uninstaller' error 1 system mount hatası veriyor,hatayı görmemezlikten gelip devam ettim.Bu seferde system_root/system/ dosyasında recovery_fromboot.p klasörü yok.Her klasörü aradım böyle bir klasör yok.Bu olayı da görmezden gelip devam edince diğer işlemleri yapıyorum.Telefon sürekli redmi ekranında kalıyor.Mi flashla stock rom yükleyip döndüm geri.

zakheva

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zakheva
Cihazım
Redmi note pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam recovery'i o üstteki ilk linkteki yöntemle yükledim hiçbir sorun yok takır takır çalışıyor.O konunun altındaki çin versiyon telefona root konusunda
7. Install girip magisk-uninstaller.zip kuruyoruz. bu basamakta hata veriyor.hatayı görmezden gelip devam ediyorum.
9.Advanced girip ardından File Manager - de system_root/system/ dosyasında recovery_fromboot.p klasörünü bulup siliyoruz. Burdada o klasör yok galiba daha önce o klasörü recovery yüklerken silmiştim ondan çıkmıyor.Bu basamağıda geçip diğer işlemleri yapıyorum reboot yapıyorum redmi yazılısında döngüleniyor sürekli

Oyla:

nokata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Umut
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
hocam recovery'i o üstteki ilk linkteki yöntemle yükledim hiçbir sorun yok takır takır çalışıyor.O konunun altındaki çin versiyon telefona root konusunda
7. Install girip magisk-uninstaller.zip kuruyoruz. bu basamakta hata veriyor.hatayı görmezden gelip devam ediyorum.
9.Advanced girip ardından File Manager - de system_root/system/ dosyasında recovery_fromboot.p klasörünü bulup siliyoruz. Burdada o klasör yok galiba daha önce o klasörü recovery yüklerken silmiştim ondan çıkmıyor.Bu basamağıda geçip diğer işlemleri yapıyorum reboot yapıyorum redmi yazılısında döngüleniyor sürekli
system_root/system/ dosyasında recovery_fromboot.p klasörü yok.Burda ne yapayım diğer basamağa geçeyim mi root da
Gerekli yerleri mount yaptınız mı?

Oyla:

zakheva

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zakheva
Cihazım
Redmi note pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerekli yerleri mount yaptınız mı?
mounttan kasıt giriyoruz mount kısmına sd kartı seçiyoruz sonra ana menü tuşuna basmıyormuyuz.Birde daha önce denemelerimde twrp kurulumundaki gibide mount yaptım yani dataydı cacheydi falan onları seçip yine olmadı.Siz yapabildiniz mi bu yöntemle telefonunuz çin versiyonu mu ?

Oyla:

nokata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Umut
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Evet yaptım çalışıyor şuan deodex rom

Oyla:

nokata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Umut
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Oyla:

nokata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Umut
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Maalesef çok vaktim olmuyor şu aralar kusura bakmayın. Direk deodex rom kursanız daha mantıklı değil mi? Hazır magisk de içinde.

Oyla:
Üst Alt