Yardım Redmi Note 8 Pro Cihazım oyundan atıyor.

Benyaren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bengü yaren
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum nedir?
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Başlıktan gördüğünüz üzere oyun ve uygulamalardan cihazım atıp duruyor attığı zaman ise ana ekranımda kısa süreli bir donma yaşıyorum. Örneğin bir wallpaper koyduğum zaman ise oyundan atınca wallpaper telefonun en baştaki wallpaperine dönüyor. Kısacası telefonum atıp duruyor ve ne yapacagımı bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz? 🥲

Benyaren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bengü yaren
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir format atın siz ona kendine gelsin. Yada bootloader açık ise temiz bir rom kurulumu yapın.
Öncelikle kusura bakmayın, rom nedir bilmiyorum :( Telefonlarla çok ilgilenen birisi değilim bu sitede yardimlasmak icin yazdim.Format derken sıfırlamaktan bahsediyorsunuz değil mi ?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Öncelikle kusura bakmayın, rom nedir bilmiyorum :( Telefonlarla çok ilgilenen birisi değilim bu sitede yardimlasmak icin yazdim.Format derken sıfırlamaktan bahsediyorsunuz değil mi ?
Evet sıfırlamaktan

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, bir telefoncuya götürsem yaparlar mı sizce?
Garantili cihaz ise uğraşmayın root işiyle. Götürdüğünüz kişi bozabilir. Düz sıfırlamayı deneyin. Olmazsa işini bildiğinden emin olduğunuz biri olursa sürüm düşürme yaptırabilirsiniz eğer 12.5 sürümüne güncelleme yaptıysanız (12.5 baya sorunlu çünkü).

Oyla:

Benyaren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bengü yaren
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Garantili cihaz ise uğraşmayın root işiyle. Götürdüğünüz kişi bozabilir. Düz sıfırlamayı deneyin. Olmazsa işini bildiğinden emin olduğunuz biri olursa sürüm düşürme yaptırabilirsiniz eğer 12.5 sürümüne güncelleme yaptıysanız (12.5 baya sorunlu çünkü).
Maalesef garantili cihaz değil hatta imei bile attırmadım şuan. Daha once sıfırladım fakat pek bir şey değişmedi. Güncelleme yapmadan önce aynı bu durumdaydı bende belki güncelleme yapınca düzelir diye dusunup guncelledim pek bir sey degişmedi maalesef.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Maalesef garantili cihaz değil hatta imei bile attırmadım şuan. Daha once sıfırladım fakat pek bir şey değişmedi. Güncelleme yapmadan önce aynı bu durumdaydı bende belki güncelleme yapınca düzelir diye dusunup guncelledim pek bir sey degişmedi maalesef.
BL kilidini açıp farklı bir sürüme geçin (MIUI 12'nin son sürümü olabilir). 12.5 ile batırdı Xiaomi yazılım işini. Sıfırdan kurunca yüksek ihtimalle sorun da kalmayacaktır.

IMEI için de şimdiden BL açsanız daha iyi olacaktır. BL kilidi kapalı IMEI atılabiliyor Note 8 Pro'ya ama rom sürümü düşürmek çok zor böyle de. En iyisi açık kalması. Herhangi bir sorun olduğunda daha rahat müdahalede bulunulur böylece.

BL kilidini açmak için (tüm Xiaomi cihazlarda yöntemler aynı, bu nedenle konunun Note 8 konusu olduğuna dikkat etmeyin):

BL açılmış 1 hafta sürüyor, bu nedenle işlem bitince buradan yazın, hocalarımız ve ben yardımcı oluruz rom sürümü düşürmekte.

Oyla:

Benyaren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bengü yaren
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
BL kilidini açıp farklı bir sürüme geçin (MIUI 12'nin son sürümü olabilir). 12.5 ile batırdı Xiaomi yazılım işini. Sıfırdan kurunca yüksek ihtimalle sorun da kalmayacaktır.

IMEI için de şimdiden BL açsanız daha iyi olacaktır. BL kilidi kapalı IMEI atılabiliyor Note 8 Pro'ya ama rom sürümü düşürmek çok zor böyle de. En iyisi açık kalması. Herhangi bir sorun olduğunda daha rahat müdahalede bulunulur böylece.

BL kilidini açmak için (tüm Xiaomi cihazlarda yöntemler aynı, bu nedenle konunun Note 8 konusu olduğuna dikkat etmeyin):

BL açılmış 1 hafta sürüyor, bu nedenle işlem bitince buradan yazın, hocalarımız ve ben yardımcı oluruz rom sürümü düşürmekte.
İlgilendiğiniz için çok teşekkürler işlem bitince geri dönüş yapacağım :)

Oyla:
Üst Alt