Yardım Redmi Note 8 Pro (Bu Cihaz Kilitlidir) Hatası

• Konbuyu başlatan brthkl
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 2K

brthkl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Red mi note8pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorun
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Kolay gelsin.

Telefonum yavaşladığı için Hard reset atmak istedim. Fakat sonrasında telefon açılırken bu cihaz kilitlidir diye bir uyarı geldi. Gri bir ekran. Cihazı aktifleştir/wi-fi ayarlarını aç diye bir uyarı geliyor. Cihazı aktifleşir dediğim zaman şifre istiyor. Mi üyelik şifremi yazdığımda geçersizdir diyor. Telefonun dili Azerbaycan dili olarak olarak değişti.

İnternetten araştırdığımda bir-kaç öneri sunmuşlar. Mi unlock denedim %99a geliyor sonra Çince bir şeyler yazıyor ve başarısız mesajı veriyor. TWRP aradım magisk managerden yükleyeyim diye bulamadığım için bir şey yapamadım. okuduklarıma göre 5 gün süre veriyorlar diye gördüm fakat bana süre de vermiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kilit simgesine tıkladığımda kilit açma kodu verdi fakat o da hiç işe yaramıyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207

Oyla:

by_BenjamiN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin Yav
Cihazım
Mi Max
Konular
1
Kolay gelsin.

Telefonum yavaşladığı için Hard reset atmak istedim. Fakat sonrasında telefon açılırken bu cihaz kilitlidir diye bir uyarı geldi. Gri bir ekran. Cihazı aktifleştir/wi-fi ayarlarını aç diye bir uyarı geliyor. Cihazı aktifleşir dediğim zaman şifre istiyor. Mi üyelik şifremi yazdığımda geçersizdir diyor. Telefonun dili Azerbaycan dili olarak olarak değişti.

İnternetten araştırdığımda bir-kaç öneri sunmuşlar. Mi unlock denedim %99a geliyor sonra Çince bir şeyler yazıyor ve başarısız mesajı veriyor. TWRP aradım magisk managerden yükleyeyim diye bulamadığım için bir şey yapamadım. okuduklarıma göre 5 gün süre veriyorlar diye gördüm fakat bana süre de vermiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kilit simgesine tıkladığımda kilit açma kodu verdi fakat o da hiç işe yaramıyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Cihaza girilen ilk mi hesabını ve şifresini girmen gerek. Bilmiyorsanız cihaza frp yapılması lazım. Bootloader açıksa system dosyasını gerekli araçlarla açıp miaccount.apk silerek tekrar paketleyip system dosyasını yüklemeyi deneyin

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

brthkl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Red mi note8pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maliyeti nedir öğrenebilir miyim?

Oyla:

ned

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
android.ios
Konular
0
Cihaza girilen ilk mi hesabını ve şifresini girmen gerek. Bilmiyorsanız cihaza frp yapılması lazım. Bootloader açıksa system dosyasını gerekli araçlarla açıp miaccount.apk silerek tekrar paketleyip system dosyasını yüklemeyi deneyin

S.a aynısı benım basımada geldı ama cıhaz baglanmıyor sanırım ayarlardan usb acık degıl frp dosyasını yukleyemıorum o yuzden nasıl baglıcam usb ıle cıhazı bılgılendırırsen cok ıyı olur ındırmeıgım kurmadıgım program kalmadı yınede gormuyo namussuz cıhaz note 8

Oyla:
Üst Alt