Yardım Redmi Note 8 Pro Brick BootLoop

HasselBlad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bora
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 10 Global Kararlı v11.0.1.0 QGGMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 8 PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba iyi günler. Note 8 Pro 6/64 cihaza sahibim. Telefonuma twrp yüklemek için kilidini açmıştım brick oldu miflash uygulaması ile telefonu açtım ama tüm her şeyim gitti. Dün global stabil android 10 sürümünü beta tester hesabım ile güncelleciyiden yükledim. Minimal adb den bazı şeyleri kaldırdım. Telefon açılış kapanış zamanı ile kapanmıştı geri açıldığında redmi note 8 pro açılış ekranında sürekli dönüp duruyor ve sonra recovery e atıyor. İçindeki dosyalar gitmeden telefonu açmanın bir yolu var mıdır ?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
bl kilidiniz açık ise şu linkteki twrp'yi yükleyin.
Dün yükledim android 10 cihazıma sorunsuz yüklendi.
Daha kolay yükleme.
Otomatik yükleme için zip - den çıkarmak. Sonra dosyanın içinde bulunan Flash_TWRP.bat klasörüne 2 kez tıklanır. Açılan pencerede "Y" klaviyesine tıklayarak kuruluyor.

Bu arada telefon Fastboot modunda bilgisayara bağlı olmalıdır.
kera706'dan alıntıdır
Yükledikten sonra hemen ses açma+kilit tuşlarına basılı tutun yoksa twrp gider twrp açıldıktan sonra şifre sorar ise telefon şifresini girin. Ve telefonu pc'ye bağlayın

Oyla:

HasselBlad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bora
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yükledikten sonra hemen ses açma+kilit tuşlarına basılı tutun yoksa twrp gider twrp açıldıktan sonra şifre sorar ise telefon şifresini girin. Ve telefonu pc'ye bağlayın
dediğiniz yöntemle twrp ye ulaştım. Şimdi bilegilerimi kabetmeden telefonumu açabilmenin bir yolu var mıdır ?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
dediğiniz yöntemle twrp ye ulaştım. Şimdi bilegilerimi kabetmeden telefonumu açabilmenin bir yolu var mıdır ?
Telefonu twrp açıkken bilgisayara bağlayıp dcim klasöründe resimlerinizi felan alabilirsiniz. Veya mounta girin twrp'de ilk 3 seçili olsun. Sonra backup'a gelip internal storage seçeneğini işaretleyin diğerleri işaretli olmasın dosyayı sd-card'a kaydet diyin. Backup yaptıktan sonra telefonu sıfırlayın ve twrp'yi yeniden yükleyip restoreden tekrar yükleyin belgeleri.

Not: Twrp yontemini kendim denemedim tahmin yürütüyorum ilk önce pc'ye bağlayıp bilgileri alma yöntemini deneyin

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Son yüklü olan romu TWRP ile her hangi bir wipe yapmadan yüklemeyi bir deneyin açılma ihtimali yüksek. Ancak muhammed540 hocamın da belirttiği gibi hazır ulaşabiliyorken tün verilerinizi yedeklemeyi ihmal etmeyin.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Son yüklü olan romu TWRP ile her hangi bir wipe yapmadan yüklemeyi bir deneyin açılma ihtimali yüksek. Ancak muhammed540 hocamın da belirttiği gibi hazır ulaşabiliyorken tün verilerinizi yedeklemeyi ihmal etmeyin.
Sizi buralarda görmek güzel hocam

Oyla:

m.hsyn49x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
redmi note 8
Konular
1

y tuşuna mı basıcaz klavyede anlamadım bastım ama olmadı ne yapmam gerek twrp yüklerken bootloop oldu cihazım

Oyla:
Üst Alt