Yardım Redmi note 8 pro bootloopta kaldı verileri nasıl kurtarırım

qas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kıvanç
Cihazım
redmi not 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
endonezya v11
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar ben redmi note 8 pro modelini kullanıyorum android 9 v11 idi.Yazılım güncellemesi gelmişti 12.0.4 güncelledikten sonra telefon bootloopa girdi twrp yüklüydü önceden ama denediğimde açılmadı sadece fastboot modu açılıyor.Fastboot'tan twrpyi flashladım ama yine de açılmadı.Verilerimi nasıl kurtarabilirim bunu fastboot moddayken yapmak mümkün mü (galeri,uygulamalar gibi) veya başka bir yolu var mı fastbootsuz program vs.,MiFlash programından save user data yapsam veriler ne kadar kalır,kalır mı ,clean all'a göre sıkıntı çıkarır mı? En son yeni rom yükleyecek olursam hangi sürüm ve versiyon yüklemek daha mantıklı olur. Şimdiden teşekkürler.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Merhabalar ben redmi note 8 pro modelini kullanıyorum android 9 v11 idi.Yazılım güncellemesi gelmişti 12.0.4 güncelledikten sonra telefon bootloopa girdi twrp yüklüydü önceden ama denediğimde açılmadı sadece fastboot modu açılıyor.Fastboot'tan twrpyi flashladım ama yine de açılmadı.Verilerimi nasıl kurtarabilirim bunu fastboot moddayken yapmak mümkün mü (galeri,uygulamalar gibi) veya başka bir yolu var mı fastbootsuz program vs.,MiFlash programından save user data yapsam veriler ne kadar kalır,kalır mı ,clean all'a göre sıkıntı çıkarır mı? En son yeni rom yükleyecek olursam hangi sürüm ve versiyon yüklemek daha mantıklı olur. Şimdiden teşekkürler.
Verileri kurtarmak mümkün müdür biliyorum ama mi flash ile temi kurulum yapmanızı öneririm ben

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Flashtool ile temizlik yapmadan kurulum da mümkün. Bir deneyin.

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Save user data cihazı olduğu gibi açıyor flash_except_storage.sh ya da .bat olması lazımdı onu da çalıştırırsanız yine save user data yapmışsınız gibi çalışıyor ve cihazdan hiçbir uygulama resim dosya silinmiyor

Oyla:
Üst Alt