- Adım
- WestSemih123
- Cihazım
- Redmi
- Konular
- 25
Cihaza twrp kurmaya çalışıyordum cihaz bootloopda kaldı lütfen yardım edin.Cihazı da kapatamıyorum.İmei gitmeden yapabilirmiyiz.
alıntı yapabilirmisin
benim cihaz bootloopda kaldı ama brick olmadı ki direk rom atarak falan düzeltemezmiyizRehber - Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick
Bootloder kilidinin açık veya kapalı olmasının farkı yoktur. İstediğiniz bölgenin (mi, eu, id, in, ru) sürümlerini kura bilirsiniz. Sürüm düşürmek veya yükseltmek de fark etmiyor. https://disk.yandex.ru/d/sX0D_q0E2EOZ1w [/SPOILER] 2. Cmd.exe çalıştırıyoruz ve bu komutu yazıp enter...forum.miuiturkiye.net
özelden yazar mısın bi bakalımbenim cihaz bootloopda kaldı ama brick olmadı ki direk rom atarak falan düzeltemezmiyiz
Bootlop için cihazı fastbootta alıp mi flash tool ile clean all seçeneği işaretli şekilde stock rom kurabilirsiniz.özelden yazar mısın bi bakalım
Dm verity corruption hatasi veroyordu cihaz yaptiktan sonraBootlop için cihazı fastbootta alıp mi flash tool ile clean all seçeneği işaretli şekilde stock rom kurabilirsiniz.
Başka türlü kurtarma olmaz zaten cihaz MTK işlemcili olduğu için TWRP üzerinden rom kurulumu bazen sıkıntılı olabiliyor en hızlı ve kesin çözümü fastboot rom kurulumudur
Stock rom kurup sorunu aşabilirsiniz hocam bu hayatı verinceDm verity corruption hatasi veroyordu cihaz yaptiktan sonra