Çözüldü Redmi Note 8 Pro Bootloader

evigard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
RedmiNote 8 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hindistan romu, android 9
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, rom flashlarken yanlışlıkla bootloaderi kapattım.Şimdi ise cihaza (Redmi Note 8 Pro) imei atıldığı için tekrar bootloader kilidini açamıyorum. bunun bir çözümü varmıdır. saygılar

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Merhabalar, rom flashlarken yanlışlıkla bootloaderi kapattım.Şimdi ise cihaza (Redmi Note 8 Pro) imei atıldığı için tekrar bootloader kilidini açamıyorum. bunun bir çözümü varmıdır. saygılar
Sizin cihazda IMEI repair sonrası bootloader kilidini kapattıktan sonra maalesef geri açamıyorsunuz hocam.

IMEI repair işlemi öncesi orijinal partisyon yedeği almış iseniz bootloader kilidini açabilirsiniz onun içinde Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:

evigard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
RedmiNote 8 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin cihazda IMEI repair sonrası bootloader kilidini kapattıktan sonra maalesef geri açamıyorsunuz hocam.

IMEI repair işlemi öncesi orijinal partisyon yedeği almış iseniz bootloader kilidini açabilirsiniz onun içinde Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz.
hadi ya teşekkür ederim hocam mi flashı kullanırken çok dikkat ederim normalde. boşluğuma geldi herhalde ya

Oyla:
Üst Alt