Yardım Redmi Note 8 Pro Bluetooth Sorunu

hsndkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note8Pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.7
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese selam. Cihazım Global 12.5.7 sürümünde. Dün gece Wipe Data yöntemi ile telefonumu formatladım. Hiçbir sorun yoktu. Fakat Soundcore Life Q10 bluetooth kulaklığa hiçbir şekilde bağlanamıyorum. Format öncesi kulaklığı aktif olarak kullanıyordum. Başka cihazlar kulaklığa bağlanabiliyor. Telefona başka bluetooth cihazları da bağlanıyor burda da bir sıkıntı yok. Eşleştiriliyor yazısı bittikten sonra ekrana bağlanılamadığına dair hata yazısı geliyor. Bu sorundan sonra cihaza tekrar format attım fakat bir değişim olmadı. Cihazımda root vs hiçbir müdahale yok. Bluetooth bağlantılarını da sıfırladım vs denemediğim yöntem kalmadı. Son çare buraya yazdım. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum :)

Eycpa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüpcan
Cihazım
Not 8 pro
Konular
25
Bu güncellemenin bir sorunu xiaomi yaptı yapacağını

Oyla:

hsndkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note8Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu güncellemenin bir sorunu xiaomi yaptı yapacağını
Umarım yakında başka bir güncelleme çıkarırlar ve bu sorunu hallederler. Gerçekten can sıkıcı. Yıllardır kullandığım kulaklık çöp oldu resmen

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Umarım yakında başka bir güncelleme çıkarırlar ve bu sorunu hallederler. Gerçekten can sıkıcı. Yıllardır kullandığım kulaklık çöp oldu resmen
Kulaklığa format attınız mı. İlk önce kulaklığa format atın. Daha sonra cihazın Bluetooth u açıp. Kulaklığı bulunabilir hale getirip deneyebilirmisiniz.

Oyla:

hsndkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note8Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kulaklığı da resetledim. Evdeki diğer telefonlar kulaklığa bağlanabiliyor. Sadece ben bağlanamıyorum :/

Oyla:

rubinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rubens
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
0
Herkese selam. Cihazım Global 12.5.7 sürümünde. Dün gece Wipe Data yöntemi ile telefonumu formatladım. Hiçbir sorun yoktu. Fakat Soundcore Life Q10 bluetooth kulaklığa hiçbir şekilde bağlanamıyorum. Format öncesi kulaklığı aktif olarak kullanıyordum. Başka cihazlar kulaklığa bağlanabiliyor. Telefona başka bluetooth cihazları da bağlanıyor burda da bir sıkıntı yok. Eşleştiriliyor yazısı bittikten sonra ekrana bağlanılamadığına dair hata yazısı geliyor. Bu sorundan sonra cihaza tekrar format attım fakat bir değişim olmadı. Cihazımda root vs hiçbir müdahale yok. Bluetooth bağlantılarını da sıfırladım vs denemediğim yöntem kalmadı. Son çare buraya yazdım. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum :)
bende de aynı sorun oldu. anker q10 ve q35 modelinde. az önce qq35 modelinde çözdüm.
Ayarlar
Uygulamalar
Uygulamaları Yönet
arama kısmına "bluetooth" yaz
4 tane sonuç gelecek. (Bluetooth, Bluetooth MIDI Service, com.xiaomi.bluetooth.overlay, MIUI Bluetooth)
tek tek hepsine gir
sağ alttan "verileri temizle" yap.
sonra bana dua et.

kolay gelsin

Oyla:
Üst Alt