Yardım Redmi note 8 pro belirli bir dakika içinde donuyor

Resuldegirmenci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Resul
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUO global 11.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonumu yeniden başlatmak istedim 15 dakika yuvarlak dönüyordu ben de güç tuşunu 15 saniye basılı tuttum telefon tekrar kendini başlattı ve kullanmaya başladım tam 2 dakika sonra ekran dondu hiçbir şey yapamıyordum. Sonra tekrar güç tuşuna basılı tuttum telefon tekrar açıldı tekrar 2 dakika sonra ekran dondu. Yaklaşık 2 saat boyunca bu böyle devam etti sonra sim kartı çıkardım ve telefon kendine geldi şu an kullanıyorum. Acaba ileride yine böyle bir sıkıntım olur mu? garantiye yollamalımıyım?

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Telefonumu yeniden başlatmak istedim 15 dakika yuvarlak dönüyordu ben de güç tuşunu 15 saniye basılı tuttum telefon tekrar kendini başlattı ve kullanmaya başladım tam 2 dakika sonra ekran dondu hiçbir şey yapamıyordum. Sonra tekrar güç tuşuna basılı tuttum telefon tekrar açıldı tekrar 2 dakika sonra ekran dondu. Yaklaşık 2 saat boyunca bu böyle devam etti sonra sim kartı çıkardım ve telefon kendine geldi şu an kullanıyorum. Acaba ileride yine böyle bir sıkıntım olur mu? garantiye yollamalımıyım?
bende öyle bir sıkıntı olmadı şuan android 10 kurulu ama sorun sürekli oluyorsa garantiye götürün derim

Oyla:
Üst Alt