S suled Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Şule Cihazım Mi Note 8 Pro Yaş 30 Konum Kocaeli Katılım 2 Temmuz 2020 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 2 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar Merhaba, Note 8 Pro kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır portre modun da arka kameraya bağlanmıyor bu sorun nasıl çözülebilir?
Arkadaşlar Merhaba, Note 8 Pro kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır portre modun da arka kameraya bağlanmıyor bu sorun nasıl çözülebilir?
TheHavari Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Yiğit Kara Cihazım Mi Mix 2 Meslek Teknisyen Konum İstanbul Katılım 30 Haziran 2020 Konular 1 Mesajlar 94 Tepkime puanı 41 Puanları 18 2 Temmuz 2020 #2 suled' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba, Note 8 Pro kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır portre modun da arka kameraya bağlanmıyor bu sorun nasıl çözülebilir? Genişletmek için tıkla ... Ayarlar/uygulamalar/kamera ya tıklayın en alttan zorla durdur ve tüm veriyi temizle yapıp tekrar deneyin Oyla: Oyla 0 Downvote
suled' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba, Note 8 Pro kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır portre modun da arka kameraya bağlanmıyor bu sorun nasıl çözülebilir? Genişletmek için tıkla ... Ayarlar/uygulamalar/kamera ya tıklayın en alttan zorla durdur ve tüm veriyi temizle yapıp tekrar deneyin
serdocan Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Serdar Cihazım RN 12 Pro Meslek Reklam Op. Uzmanı Yaş 42 Konum İstanbul Katılım 23 Ağustos 2017 Konular 35 Mesajlar 1.099 Tepkime puanı 499 Puanları 98 2 Temmuz 2020 #3 Kamera uygulamasının verilerini temizleyin ve yakın zamanda güncelleme yaptıysanız yedeklerinizi alıp cihazınızı sıfırlamayı deneyin derim hocam. Oyla: Oyla 0 Downvote
Kamera uygulamasının verilerini temizleyin ve yakın zamanda güncelleme yaptıysanız yedeklerinizi alıp cihazınızı sıfırlamayı deneyin derim hocam.
S suled Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Şule Cihazım Mi Note 8 Pro Yaş 30 Konum Kocaeli Katılım 2 Temmuz 2020 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 2 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 TheHavari' Alıntı: Ayarlar/uygulamalar/kamera ya tıklayın en alttan zorla durdur ve tüm veriyi temizle yapıp tekrar deneyin Genişletmek için tıkla ... Dediğinizi yaptım ama malesef düzelmedi Oyla: Oyla 0 Downvote
TheHavari' Alıntı: Ayarlar/uygulamalar/kamera ya tıklayın en alttan zorla durdur ve tüm veriyi temizle yapıp tekrar deneyin Genişletmek için tıkla ... Dediğinizi yaptım ama malesef düzelmedi