Yardım Redmi Note 8 Pro Arka kamera sorunu

mvsyrsln

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
29
Merhabalar, yaklaşık 3 hafta önce telefon evde çok da yüksek mesafe olmamasına rağmen düştü, ondan sonra kamera sol üstü ve sağ altı bulanık göstermeye başladı ve netleme sorunu baş gösterdi. Üstelik bunu 64 mp ve portre modunda da yapıyor, büyük ihtimalle ana kameraya bağlı olduğu için. Bunun bir çözümü var mı yoksa illa kamera mı değişmeli?

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Merhabalar, yaklaşık 3 hafta önce telefon evde çok da yüksek mesafe olmamasına rağmen düştü, ondan sonra kamera sol üstü ve sağ altı bulanık göstermeye başladı ve netleme sorunu baş gösterdi. Üstelik bunu 64 mp ve portre modunda da yapıyor, büyük ihtimalle ana kameraya bağlı olduğu için. Bunun bir çözümü var mı yoksa illa kamera mı değişmeli?
Sorun donanımsal gözüküyor ne yazıkki

Oyla:

mvsyrsln

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef
Garantisi varsa servise verin en garanti onlar yapar
Garantisi var ama çok uzak ve çok uzun sürüyor bu durum. Yedek telefon durumum yok maalesef. Bir de telefonculardan biri şey demişti, Redmi Note 8 Pro un kamerası 4lü şekilde satılıyor diye. Nette baktım 2 li olarak var, bu konuda Bi bilginiz var mı?

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Garantisi var ama çok uzak ve çok uzun sürüyor bu durum. Yedek telefon durumum yok maalesef. Bir de telefonculardan biri şey demişti, Redmi Note 8 Pro un kamerası 4lü şekilde satılıyor diye. Nette baktım 2 li olarak var, bu konuda Bi bilginiz var mı?
O konuda bir bilgim yok
Ama telefoncu yerine servise yaptırmak daha iyidir
Garantiniz bozulmaz

Oyla:

merttaha7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha Mert
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Redmi Note 8 Pro Kullanıyorum Bir Güncelleme sonrasında portre modu arka kamera çalışmıyor ön kamera çalışıyor gCam arka portre modu çalışıyor mesela ama telefonun kendi kamera sistemin de çalışmıyor MIUI 12 İle düzelir dedim ama yok düzelmedi ne yapmalıyım

Oyla:
Üst Alt