Soru Redmi Note 8 Pro Açılmıyor Yeniden Başlıyor

arseyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arse
Cihazım
Pro 8
Konular
3
İyi günler Üstadlar.

Cihazı açtığım da Redmi yazısı çıkıyor ve sürekli kendi resetleyip hiç bir şekilde açılmıyor. Nadirde olsa download moda girebiliyorum ancak yazılım atmayı denediğim de yetkili hesap istiyor. Abim işi bilen birisine vermiş ancak yetkili hesaptan denemelerine rağmen olmamış ve sonuç olarak cihazda sıvı teması var diye teşis konmuş.

Sizler sormak istediğim ise madem sıvı teması var cihaz redmi logosunu gösterebiliyor veya arada da olsa nasıl download moduna erişebiliyorum!

İnternetten bazı çözümler gelmiş fakat net bir bilgi bulamadım.

Cihazın kilidi kapalı ancak kapalı olmasına rağmen çözüme kavuştuğunu iddia edenler var üstelik yetkisiz hesap ile.

Bu ne kadar doğrudur?

Şimdiden teşekkür ederim.

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Hocam illaki çözümü vardır hocalarım görsün yorum birakayimda üstte kalsın bence de suyla alakalı değil bunu yaşayan arkadaslar vardı forumda hocalarım yardım edicektir

arseyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arse
Cihazım
Pro 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam illaki çözümü vardır hocalarım görsün yorum birakayimda üstte kalsın bence de suyla alakalı değil bunu yaşayan arkadaslar vardı forumda hocalarım yardım edicektir
Çok teşekkür ederim.
İşin ehli telefon ustalarını tenzih ederim ancak çözemediğinde kılıf uyduran bazı ustalar mevcut.
Bu tür güzel forumlar sayesin de aydınlanıyoruz bakalım sıvı temasından böyle bir durum söz konusumudur umarım konuya üstadlar el atar.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
İyi günler Üstadlar.

Cihazı açtığım da Redmi yazısı çıkıyor ve sürekli kendi resetleyip hiç bir şekilde açılmıyor. Nadirde olsa download moda girebiliyorum ancak yazılım atmayı denediğim de yetkili hesap istiyor. Abim işi bilen birisine vermiş ancak yetkili hesaptan denemelerine rağmen olmamış ve sonuç olarak cihazda sıvı teması var diye teşis konmuş.

Sizler sormak istediğim ise madem sıvı teması var cihaz redmi logosunu gösterebiliyor veya arada da olsa nasıl download moduna erişebiliyorum!

İnternetten bazı çözümler gelmiş fakat net bir bilgi bulamadım.

Cihazın kilidi kapalı ancak kapalı olmasına rağmen çözüme kavuştuğunu iddia edenler var üstelik yetkisiz hesap ile.

Bu ne kadar doğrudur?

Şimdiden teşekkür ederim.
Kilit kapalı ise ve bootloop ise sizin yapabileceğiniz birşey yok,isterseniz önce uzaktan yardım için H.kadioglu ile bir yazılım atmayı deneyin

arseyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arse
Cihazım
Pro 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam yetkili hesap ile atıldı diyoruz aynı öneriyi veriyorsunuz.
Şimdi sıvı teması olsa bir süre sonra ekran tamamen desteği çekerdi,böyle bir olay oldu mu?Ayrıca recovery menüye girmeyi deneyin,altta kırmızı bir yazı çıkıyor mu?

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Hocam yetkili hesap ile atıldı diyoruz aynı öneriyi veriyorsunuz.
Hocam H.kadioglu bu işin ehlidir belki sizin yaptırdığınız yer yapamamistir bence Zenex hocamı da tavsiye ederim bu kişilerde calisipta memnun olmayan görmedim mutlaka yardımını alın

Üst Alt