Soru Redmi Note 8 Pro 8gb ram için bazı sorularım var

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Merhaba forum üyeleri ben Rn8pro 6gb ram den 8gb lık haline geçmeyi düşünüyorum.Aklımda takılan sorular sunlar;
1) Bu cihaz global değil bu benim için sorun yaratır mı (Global rom atılacak ama extra zorluk yaratır mı?
2) Güncelleme yüklemesine izin vermicem ama güncelleme almada sorun yaşar mı ilerde ola ki problem olurda lazım olur diye
3) Başka ne gibi sorunlar çıkarır bilmek isterim sizzlerin yorumlarını bekliyorum

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günceldir yardımcı olabilir miisniz?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
Merhaba forum üyeleri ben Rn8pro 6gb ram den 8gb lık haline geçmeyi düşünüyorum.Aklımda takılan sorular sunlar;
1) Bu cihaz global değil bu benim için sorun yaratır mı (Global rom atılacak ama extra zorluk yaratır mı?
2) Güncelleme yüklemesine izin vermicem ama güncelleme almada sorun yaşar mı ilerde ola ki problem olurda lazım olur diye
3) Başka ne gibi sorunlar çıkarır bilmek isterim sizzlerin yorumlarını bekliyorum

Merhaba;
  1. Global olup olmaması sorun yaratmaz, bu tamamen tercihinize kalmış. Genel olarak kullanıcılar Eu yada Endonezya rom kullanıyorlar. Ekstra zorluk yaratmaz ama bazı fonksiyonları kullanamazsınız Global romda (Arama kaydı, mi mesaj gibi)
  2. Güncellemede sorun yaşamazsınız, ota üzerinden güncelleme alır,
  3. Başka ne gibi sorunlar çıkarır derken, bu tamamen gelen cihaz ile alakalı. Çok kurcalamam derseniz sıkıntısız bir şekilde cihaz ölene kadar kullanırsınız. Arada temizlik yaparsınız, cihaz da rahatlar, siz de rahatlarsınız.
Sevgiler.

emre012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
Merhaba, bahsettiğin versiyonu kullanıyorum şu an. Rom işlerinden falan anlamam ancak telefon performans açısından güzel.
FAKAT: aşırı ısınma sorunu var bilindiği gibi. Eğer telefonu değiştirecekseniz size tavsiyem farklı modellere yönelin. Bu ısınma sorunu çözülmediği sürece bu telefonlar kullanılmaz. Bir gün elimde patlayacak diye korkuyorum resmen.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Merhaba, bahsettiğin versiyonu kullanıyorum şu an. Rom işlerinden falan anlamam ancak telefon performans açısından güzel.
FAKAT: aşırı ısınma sorunu var bilindiği gibi. Eğer telefonu değiştirecekseniz size tavsiyem farklı modellere yönelin. Bu ısınma sorunu çözülmediği sürece bu telefonlar kullanılmaz. Bir gün elimde patlayacak diye korkuyorum resmen.
Hiçbir şey olmaz hocam. iPhone 6s kullanıyordum inanın kullandığım en sıcak telefondu kışın elimi telefonla ısıtıyordum o derece yani :D Ve hiçbir sorunda teşkil etmiyordu :)

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 6gb ramli halini 1 sene kullandım hiç ısınma yaşamadım sarj edilirken hariç

Üst Alt