Soru Redmi Note 8 Pro 4.5g Sorunu Hakkında

YsrGunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Merhabalar Arkadaşlar;

Note 8 pro telefonumda mobil veri ayarlarını 3 g ye çektiğimde sorunsuz şekilde çalışıyor fakat 4.5 g olarak ayarladığım da internette kopmalar oluyor genelde yo denecek kadar kesinti oluyor bunun sebebi ne olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihazda repair işlemi yapıldıysa bundan kaynaklanıyor olabileceği gibi kullandığınız operatörden de kaynaklanıyor olabilir.

YsrGunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda repair işlemi yapıldıysa bundan kaynaklanıyor olabileceği gibi kullandığınız operatörden de kaynaklanıyor olabilir.
Cihaz herhangi bir işlem görmedi operatör olarak Turkcell kullanıyorum müşteri hizmetleri ile konuştum direk müşteri temsilcisi note 8 pro larda yaşanan genel sorunlardan biri dedi daha önce dende sanırım bu konu ile alakalı şikayetler olmuş.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Cihaz herhangi bir işlem görmedi operatör olarak Turkcell kullanıyorum müşteri hizmetleri ile konuştum direk müşteri temsilcisi note 8 pro larda yaşanan genel sorunlardan biri dedi daha önce dende sanırım bu konu ile alakalı şikayetler olmuş.
Ben fibere geçene kadar türk Telekom note 8 proda hiç sıkıntı yaşamadım 1 sene boyunca oynadım pubg sıfırdi sıkıntısı.
Bence operatör başından atmış hocam başka hat takip denerseniz sıkıntı telde mi operatörde mi çok rahat anlarsınız

YsrGunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Ben fibere geçene kadar türk Telekom note 8 proda hiç sıkıntı yaşamadım 1 sene boyunca oynadım pubg sıfırdi sıkıntısı.
Bence operatör başından atmış hocam başka hat takip denerseniz sıkıntı telde mi operatörde mi çok rahat anlarsınız
Sizin düşündüğünüz gibi düşündüm fakat biraz araştırma yapınca mobil 4.5 g de sıkıntı yaşayan bazı insanların başka forum sitelerinde çözüme kavuşmayan konuları görünce danışmak istedim .Ayrıda birde bu telefonun kronik çözülemeyen bazı sorunları da mevcut olduğundan operatöre direk şucu yükleyemedim çünkü 3 g de çatır çatır çalışıyor.
Kronik dediğim sorun bluetooth açıkken wifi bağlantısı 2.4 yayınında interneti kesiyor ama 5 g wifi yayınında sorun olmuyor bu sorunu bile birçok güncelleme gelmesine rağmen çözemediler.

0zaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Con Sinov
Cihazım
rn8p (begonia)
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Hocam emin ol cihaz kaynaklı değil sorun
Operatör seni başından atmak için sallamış

Wifi -bt muhabbeti ise genel Xiaomi sorunu
Aosp romlarda sorun çözülüyor

YsrGunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Hocam emin ol cihaz kaynaklı değil sorun
Operatör seni başından atmak için sallamış

Wifi -bt muhabbeti ise genel Xiaomi sorunu
Aosp romlarda sorun çözülüyor
Takipçisiyim konunun :) başka bir telefon bulup 4.5 g yi oradan test edeceğim duruma göre bakalım ne çıkacak

ikiz_1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Çelik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
Sorun Çözüldü mü acaba?