Soru Redmi Note 8 Pil Durumu ?

• Konbuyu başlatan Fire
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Aldığım süreler böyle parlaklık full de kullanıyorum sanırsam baya kötü şuan ki şarjım 31 oyun insta YouTube kullandım full birde arkada müzik uygulaması açık müzik dinledim arada oyun oynarken PUBG call of duty angry birds 2 oynadım eğer kötü ise orijinal şekilde bataryayı nasıl değiştirebilirim ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Aldığım süreler böyle parlaklık full de kullanıyorum sanırsam baya kötü şuan ki şarjım 31 oyun insta YouTube kullandım full birde arkada müzik uygulaması açık müzik dinledim arada oyun oynarken PUBG call of duty angry birds 2 oynadım eğer kötü ise orijinal şekilde bataryayı nasıl değiştirebilirim ?

hocam fena değil belki güncellemeyle böyle olmuştur ne zamandır kullanıyorsunuz veya ne zaman böyle oldu %100 den %75 e geldi şuan telefonum 2 saat 55 dk kullanımda ama büyük ihtimalle oldugunuz sürümdendir ben MIUI 12.0.2 deyim

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fena değil belki güncellemeyle böyle olmuştur ne zamandır kullanıyorsunuz veya ne zaman böyle oldu %100 den %75 e geldi şuan telefonum 2 saat 55 dk kullanımda ama büyük ihtimalle oldugunuz sürümdendir ben MIUI 12.0.2 deyim
Ben daha yeni farkettim açıkçası takmıyordum bakıp sormak istedim MIUI 11.0.11.0 sürümündeyim şimdi hard reset ile wipe yaptım bakalım düzelmezse garantiye götürürüm batarya değişikliği yaptırırım

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Ben daha yeni farkettim açıkçası takmıyordum bakıp sormak istedim MIUI 11.0.11.0 sürümündeyim şimdi hard reset ile wipe yaptım bakalım düzelmezse garantiye götürürüm batarya değişikliği yaptırırım

hocam aslında en son sürümdesiniz ama garantisi varsa batarya ömrü kısaldı deyin degistirsinler babamın note 5 i vardı baya hızlı bitiyordu servise yolladı şarj yeride biraz eskimisti onuda degistirirseniz seviniriz yazdık ikisinide degistirip 3 gün icinde gidip geldi istanbula evofone garantili idi

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aslında en son sürümdesiniz ama garantisi varsa batarya ömrü kısaldı deyin degistirsinler babamın note 5 i vardı baya hızlı bitiyordu servise yolladı şarj yeride biraz eskimisti onuda degistirirseniz seviniriz yazdık ikisinide degistirip 3 gün icinde gidip geldi istanbula evofone garantili idi
Telefon 2019 Aralık'ta alınma bu kadar az süre içinde batarya ömrü kısalır mi ki ? Ben düzelmezse götüreceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt