Yardım Redmi note 8 pil durumu

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
"Forum kuralları 3.4. Aynı sorun için birden fazla başlık açılmaması ... esastır." uyarınca konu sahibine uyarı cezası verilmiştir.
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.4.0 pcoınxm
Telefon Modeli
Redmi not 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar bendeki cihaz redmi note 8 herkesin bildiği gibi bu cihazda 4000 amper pil var..ve ben genelde 10 saat ekran süresi alıyorum ha kötümü değil iyi.cunku dahada kötüsü var..bugün bir test yaptım Samsung J 7 ile jarzimiz aynı gidiyor..ve ondaki pil 3300 amper..bu güncellemelerden kaynaklı olduğunu biliyorum..fakat bu konuda bir tavsiyesi olan varmıdır acaba..redmi not 8 lerde normalde ekran süresi 14 ila 16 saat arasıdır çünkü ben ilk aldığımda öyleydi..redmi not 8 lerde 14 ila 16 saat arası ekran süresi alan arkadaşlar hangi romu hangi sürümü kullanıyor bana ve formdaki arkadaşlarlara yardimci olursa sevinirim.. teşekkür..saygilar

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Arkadaşlar bendeki cihaz redmi note 8 herkesin bildiği gibi bu cihazda 4000 amper pil var..ve ben genelde 10 saat ekran süresi alıyorum ha kötümü değil iyi.cunku dahada kötüsü var..bugün bir test yaptım Samsung J 7 ile jarzimiz aynı gidiyor..ve ondaki pil 3300 amper..bu güncellemelerden kaynaklı olduğunu biliyorum..fakat bu konuda bir tavsiyesi olan varmıdır acaba..redmi not 8 lerde normalde ekran süresi 14 ila 16 saat arasıdır çünkü ben ilk aldığımda öyleydi..redmi not 8 lerde 14 ila 16 saat arası ekran süresi alan arkadaşlar hangi romu hangi sürümü kullanıyor bana ve formdaki arkadaşlarlara yardimci olursa sevinirim.. teşekkür..saygilar

Cevap yazının içerisinde...

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Miui 10 sürümünü kullan

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Oyun oynuyorsan 5 saati zor gorursun. Eger miui kullaniyorsan kernel yukle sorun cozulur.
Aslinda daha yavas calisacak o yuzden az pil harcayacak.

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Bu dediğin süreyi global 10.3.5.0 sürümünde aliyordum ben gecen hafta geçtim 12.13 saat aldim buda sanırım cihaz 11 i bir kere yediği icinmidir nedir bilmiyorum yada az daha beklesem belki rayina otururmuydu bilmiyorumda ilk aldığımdaki global 10.3.5.0 performansida alamadim 1 hafta durdum dün india 10.3.3.0 romuna geçtim daha oncede kullandim bu romu maksimum 11.12 saat alabilirsin ekran bundada oyun falan oynamazsan fazla, yani 11 de sen 10 saat ii alıyorsun 11 akıcı 10 saat ekran süresi rahat aliyorsun hiç elleme bence derim ben 11 sürümünde ayni islemlerimle 6.7 saat ekran suresi aliyordum ondan 10 sürümlerine düştüm 10 saat ve uzeri alabilmek için ama akicilikdan feraket ettim yani

Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

. Ordaki cevapların hiçbiri işe yaramadı..ve ben degisik başlık altında konu açtım.uyari cezası aldım..tek ben degil benim gibi çok mağdur var..bu konuda ..

Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu dediğin süreyi global 10.3.5.0 sürümünde aliyordum ben gecen hafta geçtim 12.13 saat aldim buda sanırım cihaz 11 i bir kere yediği icinmidir nedir bilmiyorum yada az daha beklesem belki rayina otururmuydu bilmiyorumda ilk aldığımdaki global 10.3.5.0 performansida alamadim 1 hafta durdum dün india 10.3.3.0 romuna geçtim daha oncede kullandim bu romu maksimum 11.12 saat alabilirsin ekran bundada oyun falan oynamazsan fazla, yani 11 de sen 10 saat ii alıyorsun 11 akıcı 10 saat ekran süresi rahat aliyorsun hiç elleme bence derim ben 11 sürümünde ayni islemlerimle 6.7 saat ekran suresi aliyordum ondan 10 sürümlerine düştüm 10 saat ve uzeri alabilmek için ama akicilikdan feraket ettim yani
Üstad yeni rom ile sürem

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-10-18-10-53-716_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-05-10-18-10-53-716_com.miui.securitycenter.jpg
    269,7 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2020-05-10-18-10-56-747_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-05-10-18-10-56-747_com.miui.securitycenter.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Vallahi hocam redmi note 8 pro ile karışık kullanımda 7 saat anca alıyorum. Bence şükredin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Üstad yeni rom ile sürem
Hangi romdasin şuan dostum? Hadi maşallah süreyi artirmissin iyisin iyi nazar değmesin :) bende indiada aliyorum 10 saat uzeri onada raziyim artik 11 surumunde 6. 7 saat ekran surelerini gördükten sonra sukrediyorum bunada şükür :) ayrıca sen naptin oyle %0 lamissin sarji yahu bataryayi yersin bunu en fazla ayda bir yap sürekli sifirlayarak takma şarja ha millet %20 lerde takıyor ama bana göre en sagliklisi %3 ila %5 arasi takmak ve en fazla ayda bir full bitirip sarj etmek, sürekli full bitirip sarj etmeye kalkmada bataryani öldürme dostum dikkat et bunada
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi hocam redmi note 8 pro ile karışık kullanımda 7 saat anca alıyorum. Bence şükredin

Bu cihazlari ilk çıktığı sürümle alip kullanmadığınız için 10 saat görenlere sukret diyorsunuz hocam çünkü bilmiyorsunuz ki bu cihazla ilk sürümleri ile 14 ila 20 saat arasi ekran süresi aldığımızı, bizim takintimiz oradan geliyor son guncellemeler ile 7.8 saatlere düştü ekran süresi bu cihazlarda

Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10

Pro ile 7 saatmi o telefon hakkı o değil o konuyu derince arastirmak lazım 4500 amper pil var onda snapdragon 865 işlemci 6 GB remdi sanirim

Oyla:
Üst Alt