Yardım Redmi Note 8 performans düşüklüğü

Mehmet59

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar ben ve abim Mobile Legends oynarken abimin telefonunun (Redmi Note 6 Pro) oyunu daha akıcı oynattığını benim telefonumun (Redmi Note 8) oyunu daha yavaş oynattığını farkettim. ikimizde aynı ayarları kullanmamıza rağmen ve benim önbelleği temizlememe rağmen oyunlarda hala düşük performans görüyorum. Sizce ne yapmalıyım android hakkında hiçbir şey bilmiyorum. acilen cevap yazarsanız sevinirim

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Merhaba arkadaşlar ben ve abim Mobile Legends oynarken abimin telefonunun (Redmi Note 6 Pro) oyunu daha akıcı oynattığını benim telefonumun (Redmi Note 8) oyunu daha yavaş oynattığını farkettim. ikimizde aynı ayarları kullanmamıza rağmen ve benim önbelleği temizlememe rağmen oyunlarda hala düşük performans görüyorum. Sizce ne yapmalıyım android hakkında hiçbir şey bilmiyorum. acilen cevap yazarsanız sevinirim
Hocam oyunların telefonların işlemcileri ile optimizasyonu ile ilgili bir durum sanırsam. Sizin telefonunuzun işlemcisi onunkinden tabiki daha güçlü ama onun işlemcisi eski olduğu için oyunlarla uyumluluğu vs daha yüksek tabi

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
iki telefonun gpu sunda gözle görülür bir fark yok.ısınmadan dolayı fark oluyor büyük ihtimal

Oyla:

GözAtmayaGeldim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Dostum bende redmi note 8 kullanıyorum eski telefonum j7 prime bile takılmadan 60fps oynatıyordu. Oyuna hfr modu eklenmesini ve optimize edilmesini bekle başka çaresi yok. Beklemek istemiyorsanda Manuel olarak ekle hfr modunu. YouTubede videoları var. Yine de tavsiye etmem sağlıklı olacağını sanmıyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt