Sorun Tapatalk da hocam.bu resimler bende neden gözükmüyor
Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.
Değil hocam tianma olsa tianma yazar zaten ama bu ekranı ilk defa duydum yorum yapamam. Ön yargı oluştu tianma da şans işi birazda benimki tianma mesela 3 ayı geçti daha sıkıntı yok İnşaAllah çıkmaz.Peki tianma değil demi?
Değil hocam tianma olsa tianma yazar zaten ama bu ekranı ilk defa duydum yorum yapamam. Ön yargı oluştu tianma da şans işi birazda benimki tianma mesela 3 ayı geçti daha sıkıntı yok İnşaAllah çıkmaz.
Hocam tianma olsa ne olur. Bakma sen mimlemişler paneli. Tianma harici panellerde de ghost screen oluyor. Aşiri oyun oynuyorsan hangi panel olursa olsun eninde sonunda bu sorunla karsilasacaksin. Arkadasim samsung note 8 oyun delisi panel hep ghost screen. Biraderim iphone 8 plus keza oda ayni durumda. Xiaomi ye ozel bir durumda deil onu belirtmek istedim. Şans bu takilma panele.Peki tianma değil demi?
Hocam tianma olsa ne olur. Bakma sen mimlemişler paneli. Tianma harici panellerde de ghost screen oluyor. Aşiri oyun oynuyorsan hangi panel olursa olsun eninde sonunda bu sorunla karsilasacaksin. Arkadasim samsung note 8 oyun delisi panel hep ghost screen. Biraderim iphone 8 plus keza oda ayni durumda. Xiaomi ye ozel bir durumda deil onu belirtmek istedim. Şans bu takilma panele.