Rehber Redmi Note 8 Orjinal Kişiler Uygulaması Yükleme

Turkmen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Arkadaşlar bildiğiniz üzere redmi note 8 telefonlarda (başka yeni modellerde de) eski xiaomi telefonlardaki kişiler, mesajlar gibi uygulamalar yüklü gelmiyor. Onun dışında, saf google arayüzü için geliştirilen google kişiler geliyor. Bunu da ben de dahil birçok kullanıcı sevmedi. Kendim bu yöntemi redmi note 8'de denedim. Çalıştı.
Tek yapmanız gereken, aşağıdaki apkları indirip kurmak.
Link:

Shadowx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Vural
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Medikal
Konular
3
Varsayılan uygulama değişince reset atıyor telefon olmuyor

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Bunu ben de sevmemiştim. Aramayı mesajla reddetme, aramayı kaydetme gibi özellikler yoktu. Harici rehber yükleniyor, ancak varsayılan uygulamanın yerine geçirilemiyor ve ve bahsettiğim bu özellikleri kullanamıyorsun. Google'ın rehber ve mesajlar uygulamaları kaldırılamıyor da. Araştırınca romu değiştirmekten başka çare olmadığını anladım. Tavsiyeler üzerine Hindistan orijinal stock romunu XiaoMiTool V2 ile bootloader kilidini açmaya gerek kalmadan yükledim. Gıcık olduğum, sevmediğim herşeyden kurtuldum ve çok memnunum.

Ömer Faruk Kasap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Arkadaşlar bildiğiniz üzere redmi note 8 telefonlarda (başka yeni modellerde de) eski xiaomi telefonlardaki kişiler, mesajlar gibi uygulamalar yüklü gelmiyor. Onun dışında, saf google arayüzü için geliştirilen google kişiler geliyor. Bunu da ben de dahil birçok kullanıcı sevmedi. Kendim bu yöntemi redmi note 8'de denedim. Çalıştı.
Tek yapmanız gereken, aşağıdaki apkları indirip kurmak.
Link:
Dostum bende açılmadı ne yapmam laızm

Üst Alt