Redmi note 8 dosyasini bulamiyorum sadece redmi note 8t varİpucu - Tüm Xiaomi Telefonların QCN Yedek Dosyaları
Arkadşalar Xiaomitools bildiğiniz üzere bir MIUI Türkiye yapımıdır ve her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir. Son olarak sitemize Xiaomi telefonların QCN yedeklerini ekledik. Cihazlarını yanlışlık ile bozan yada yedek almayı unutan arkadaşlar için güzel bir kaynak olacağı...forum.miuiturkiye.net
Aradığınız modem dosyası ise eğer, mevcut yüklü romunuzun fastboot sürümünü indirip zipten çıkarın, images klasöründe non hlos.bin isminde bulursunuzRedmi Note 8 modem dosyasini hicbir yerde bulamiyorum bulan varda linkini atarmisinkz
Peki bunu nasıl yapabilirim eğitim kiti lazım yada öğrenmem lazım işlemleri çaylağımAradığınız modem dosyası ise eğer, mevcut yüklü romunuzun fastboot sürümünü indirip zipten çıkarın, images klasöründe non hlos.bin isminde bulursunuz
Hocam bulabildiniz mi? Bana da çok lazımPeki bunu nasıl yapabilirim eğitim kiti lazım yada öğrenmem lazım işlemleri çaylağım