- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Port rom Normalçok çok hata var sebeke sorunundan tut parmak ızı kılıt yuz kılıt mobıl verıye kadar falan
Port rom Normalçok çok hata var sebeke sorunundan tut parmak ızı kılıt yuz kılıt mobıl verıye kadar falan
dogruPort rom Normal
Denedim hocam şebeke hatasi fln yok akicilik yönünden çok da akici değil diyebilirim ama yeni RevOS port çıktı az önce denedim çok dahs akici temalarla isterseniz onu kullaninhocam siz denediniz mi şebeke hatası mobil veri hatası aldınız mı ? akıcılık yönünden nasıl
Konunun linkini atabilir misiniz hocam revos portunDenedim hocam şebeke hatasi fln yok akicilik yönünden çok da akici değil diyebilirim ama yeni RevOS port çıktı az önce denedim çok dahs akici temalarla isterseniz onu kullanin
Bu arada bende miumix port kullanıyorum bariz gözle görülür kasma var bende bir nebze olsun animasyon hızlarını 0.5 yaptım ama gene de belli oluyor.Sevdiğim özelliği ise miui 12 ile gelen bütün özellikler miumix de var.Ondan şimdi revos port nasıl hemen hemen bütün özellikler var mı ? Akıcılık yönünden miumixden iyi midir bir sorun var mıdır ?Denedim hocam şebeke hatasi fln yok akicilik yönünden çok da akici değil diyebilirim ama yeni RevOS port çıktı az önce denedim çok dahs akici temalarla isterseniz onu kullanin
Akicilikta MiuiMix den daha iyi ve bütün özellikler dahil hocamKonunun linkini atabilir misiniz hocam revos portun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada bende miumix port kullanıyorum bariz gözle görülür kasma var bende bir nebze olsun animasyon hızlarını 0.5 yaptım ama gene de belli oluyor.Sevdiğim özelliği ise miui 12 ile gelen bütün özellikler miumix de var.Ondan şimdi revos port nasıl hemen hemen bütün özellikler var mı ? Akıcılık yönünden miumixden iyi midir bir sorun var mıdır ?
forum.miuiturkiye.net
hocam romun linkine tıklıyorum erişim reddedildi yazıyor zipe ulaşiamıyorumAkicilikta MiuiMix den daha iyi ve bütün özellikler dahil hocam
Rom - Redmi Note 8 Miui 12 RevOS Port Rom(20.6.10)
Redmi Note 8 Miui 12 RevolutionOS Port Rom (20.6.10) Redmi Note 8 için Miui 12 RevolutionOS(RevOS) Port Rom olarak yayınlanmıştır.Sistemi kendim yükleyip deneyip inceledim sistem diğer port romlardan daha stabil ve akıcıdır animasyonlan lagları çok hafif vardır.Sistem İspanyol dilinde geliyor...forum.miuiturkiye.net
galiba sizin izninizi istiyor googe hesabınızdanAkicilikta MiuiMix den daha iyi ve bütün özellikler dahil hocam
Rom - Redmi Note 8 Miui 12 RevOS Port Rom(20.6.10)
Redmi Note 8 Miui 12 RevolutionOS Port Rom (20.6.10) Redmi Note 8 için Miui 12 RevolutionOS(RevOS) Port Rom olarak yayınlanmıştır.Sistemi kendim yükleyip deneyip inceledim sistem diğer port romlardan daha stabil ve akıcıdır animasyonlan lagları çok hafif vardır.Sistem İspanyol dilinde geliyor...forum.miuiturkiye.net
hocam romun linkine tıklıyorum erişim reddedildi yazıyor zipe ulaşiamıyorum
galiba sizin izninizi istiyor googe hesabınızdan
Linki güncelledim hocamhocam romun linkine tıklıyorum erişim reddedildi yazıyor zipe ulaşiamıyorum
galiba sizin izninizi istiyor googe hesabınızdan