Çözüldü redmi note 8 mıuı 12

sakura7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
a3 2017
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
tefonu twrp den her seyini sildim
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Kısa tutayım. trwp yi kurdum mi firmden mıuı 12 yi yükledim bilgisayara. oradan not 8 e gnderdim. Ama instal kısmında bir türlü görünmüyor 12 zip dosyası neden olabilir.
magisk i denedim instalde görünüyor. Ama mıuı 12 dosyası görünmüyor trwp uzerinden. laptopta kontrol ettiğimde dosya telefonda görünüyor. eskii sürüm 11 e de gecmeye razıyım yeter ki düzelsin.
botlour kılıdı de herhalde acıktır. cünkü telefonum ime kayıtlıydı. nceki 11 sürümüne de ben yükseltmiştim.

Çözüm
Kod:
adb shell twrp sideload
adb sideload romismi.zip
Kısa tutayım. trwp yi kurdum mi firmden mıuı 12 yi yükledim bilgisayara. oradan not 8 e gnderdim. Ama instal kısmında bir türlü görünmüyor 12 zip dosyası neden olabilir.
magisk i denedim instalde görünüyor. Ama mıuı 12 dosyası görünmüyor trwp uzerinden. laptopta kontrol ettiğimde dosya telefonda görünüyor. eskii sürüm 11 e de gecmeye razıyım yeter ki düzelsin.
botlour kılıdı de herhalde acıktır. cünkü telefonum ime kayıtlıydı. nceki 11 sürümüne de ben yükseltmiştim.
Eğer uzantısı tgz ise fastboot romu indirmişsinizdir,ondan görünmez.Eğer ki uzantı zip ise de platform tools u kurun,platform tools klasörünün içine zip dosyasını atın ve twrp de iken vereceğim kodu yazın

sakura7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
a3 2017
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fastboot ile nasıl yapılıyor kurulum

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Cihanız note 8 ise yannış rom indirmiş olabilirsiniz recovery bağlantısından indirmeniz gerek siz sanırım fastboot olanı indirmissiniz

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Kod:
adb shell twrp sideload
adb sideload romismi.zip
Eğer uzantısı tgz ise fastboot romu indirmişsinizdir,ondan görünmez.Eğer ki uzantı zip ise de platform tools u kurun,platform tools klasörünün içine zip dosyasını atın ve twrp de iken vereceğim kodu yazın

Oyla: Çözüm

sakura7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
a3 2017
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kod:
adb shell twrp sideload
adb sideload romismi.zip

teşekkür ederim bir şekilde hallettim cevabınız için sağ olun

Oyla:
Üst Alt