- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Note 8
- Konular
- 2
Herkese merhaba,
Redmi note 8 4/64 cihazımda garip bir sorun yaşamaktayım.
Şebeke üzerinden gelen sesli aramalar da sesim karşıya 10 15 sn sonra gitmeye başlıyor.
Fakat uygulama bazlı yapılan görüşmeler de böyle bir sorun yok (WhatsApp görüşmesi vs)
Bunun yanı sıra kulaklık mikrofonu ile de görüşme yapamıyorum. Kulaklığımı başka cihazda denedim sorun yok. Note 8 im de farklı sağlam olarak çalışan kulaklıklar denedim yine ses karşıya gitmiyor ve örnek olarak WhatsApp üzerinden kulaklık mikrofonu ile ses kaydı da atamıyorum.
Tesadüf mü oldu bilmem ama eu beta rom 20.9.10 yükledikten sonra böyle bir sorun oluştu.
Cihazı full wipe yaptım. Hint 11.05 e döndüm.
Fakat sorun aynı şekilde devam ediyor.
Persist silip tekrar yükledim.
Sorun hala anlamsız bir şekilde devam ediyor.
Çözüm önerisi olan var mı?
Redmi note 8 4/64 cihazımda garip bir sorun yaşamaktayım.
Şebeke üzerinden gelen sesli aramalar da sesim karşıya 10 15 sn sonra gitmeye başlıyor.
Fakat uygulama bazlı yapılan görüşmeler de böyle bir sorun yok (WhatsApp görüşmesi vs)
Bunun yanı sıra kulaklık mikrofonu ile de görüşme yapamıyorum. Kulaklığımı başka cihazda denedim sorun yok. Note 8 im de farklı sağlam olarak çalışan kulaklıklar denedim yine ses karşıya gitmiyor ve örnek olarak WhatsApp üzerinden kulaklık mikrofonu ile ses kaydı da atamıyorum.
Tesadüf mü oldu bilmem ama eu beta rom 20.9.10 yükledikten sonra böyle bir sorun oluştu.
Cihazı full wipe yaptım. Hint 11.05 e döndüm.
Fakat sorun aynı şekilde devam ediyor.
Persist silip tekrar yükledim.
Sorun hala anlamsız bir şekilde devam ediyor.
Çözüm önerisi olan var mı?