Yardım redmi note 8 mikrofon sorunu!!

oNuR0675

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi9
Konular
4
Merhaba, yurtdışı redmi note 8 telefonum imei işlemi yapıldıktan bir süre sonra sorun yaşamaya başladım ve hiçbir yerde yaşadığım sorunun benzerini bulamadım. Sorun şu görüşme yaparken mikrofon bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, megafon kısmından çalışıyor normal mikrofon çalışmıyor. Ses kaydedicisinde hiçbir ses gelmiyor ama video çektiğimde ses geliyor. Ara sıra çalıştığında da mikrofondan benim sesimden çok dışarıdaki sesi daha çok veriyor karşı tarafa. Ne yaptım ne ettimse bir çözüm bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
İmei isleminiz hatali yapilmis olabilir imei isleminden sonra sorun yasanmaya baslandi demissiniz. Tekrar imei atilip denemek lazim.

oNuR0675

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi9
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendim yapabilir miyim ki acaba

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Google amcaya sorun biraz pc bilginiz varsa yapabilirsiniz. Ben yapiyorum.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Bence IMEI'den ziyade kurulan yazılım bozuk gibime geldi. Yazılımı değiştirin, EU Stabil kurun, duruma bakın derim.

oNuR0675

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi9
Konular
4
orta derece pc den anlarım, internet yardımı ile deneyeyim bakalım romu değiştireyim, cevaplarınız için tşk ederim, denedikten sonra düzelip düzelmediğini yazarım

oNuR0675

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi9
Konular
4
dün gece denedim telefon twrp modunda saplandı kaldı düzelmedi neyse ki bugün biraz kurcaladım ve komple çöktü :D uzun uğraşlar sonucunda başka bir kararlı sürüm flastool ile yükleyebildim telefon şuan düzgün çalışıyor lakin mikrofon sorunu değişmedi video kaydı ve whatsapp uygulamasında sesli mesajda falan çalışıyor fakat ses kaydında ses algılamıyor yine karşıya ses bazen gidiyor bazen gitmiyor ve karşı tarafa benim sesimden çok etrafımdaki dış ses daha çok gidiyor.. soruna saplandık kaldık..

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
dün gece denedim telefon twrp modunda saplandı kaldı düzelmedi neyse ki bugün biraz kurcaladım ve komple çöktü :D uzun uğraşlar sonucunda başka bir kararlı sürüm flastool ile yükleyebildim telefon şuan düzgün çalışıyor lakin mikrofon sorunu değişmedi video kaydı ve whatsapp uygulamasında sesli mesajda falan çalışıyor fakat ses kaydında ses algılamıyor yine karşıya ses bazen gidiyor bazen gitmiyor ve karşı tarafa benim sesimden çok etrafımdaki dış ses daha çok gidiyor.. soruna saplandık kaldık..
Yazılım olarak denemiş oldunuz şimdi imei tamiri denenmesi lazım tekrar imei tamiri yapılıp sonuca bakın.

Üst Alt