Yardım Redmi Note 8 Mi Assistant Yedeğini Geri Yükleyemiyorum

adrian0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi
Konular
2
Herkese tekrar merhabalar,

Evolution-X romu yüklemeden önce orjinal romda MiAssistant ile aldığım yedeği geri yüklemek istediğimde uygulama video kaydında gördüğünüz pencereyi açıp kapatıyor. Açılan pencere usb hata ayıklamayı onaylama penceresi fakat zaten öncesinde onayladığım halde o uyarıyı veriyor. Scrcpy ile telefon ekranını da göstereyim aynı anda demiştim fakat 2 şey aynı anda çalışmıyor sanırım kapanıyor.

MiAssistant ile aldığım yedekleri yüklemenin farklı bir yolu var mı veya da bu sorunu nasıl aşabilirim? Veya da custom rom kullandığım için geri yüklemem imkansız mı?

(MiAssistant uygulamasının neredeyse her sürümünü denedim fakat yine de sürümden kaynaklıdır şu sürümü dene diyen olursa tekrar deneyebilirim)
(Kayıt istediğim gibi olmadı aynı anda telefon ekranını da görmenizi isterdim ama ayrı kaydedip birleştirmeyle uğraşamadım şuan programım da yok onun için)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hata ekranı pc

telefon ekranında çıkması gereken bu geri yüklemek ister misin tarzı bir ekran çıkmıyor bu arada bende

Son düzenleme:

adrian0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
up

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
Sorun şundan kaynaklı olabilir, MIUI romda aldığınız yedeği AOSP roma yüklemenize izin vermiyordur.

adrian0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun şundan kaynaklı olabilir, MIUI romda aldığınız yedeği AOSP roma yüklemenize izin vermiyordur.
Bence de bu yüzden ama Aosp romu miui rom olarak gormesini saglamak mumkunse bu cozer gibi geliyor ama var mı boyle bir sey bilmiyorum

Üst Alt