- Adım
- Okan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 24
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra Hindistan 11.0.5.0 romdan, Mi Room 20.3.26 sürümüne geçiş yaptım. Romu sıfırdan temiz kurdum, twrp üzerinden full wipe yaptım. Kurulum sonrası magiski güncelledim ve gizle yapıyorum. Tekrar indirip, farklı isimde magisk kuruluyor. Sorun işte bu noktada başlıyor. Magisk gizle yaptıktan sonra kamera ile çektiğim fotolar simsiyah olarak çekiyor. Çekerken sorun yok, galeriye girdiğimde dümdüz siyah görünüyor. 2 kez rom ve magisk kurulumu yaptım sıfırdan ve bu olayın magisk gizleme sonrası bu romda olduğunu farkettim. Eskiden böyle bir sorun yaşamamıştım. Çözüm ne olabilir sizce?
Edit: Tekrar romu kurup denedim bu kez magisk hide yapmadan da kamera bozuyor. Safety kontrol yapmak istediğime tescil kodu indiriyor ve ondan sonra arka kamera full siyah çekiyor. Ön kamerada sıkıntı yok sadece arka bozuluyor.
Edit2: Uninstaller.zip flashladım ve magiski tamamen kaldırdım. Sonuç kamera düzeldi fakat bu sefer de wifi çalışmıyor. Açamıyorum
Edit: Tekrar romu kurup denedim bu kez magisk hide yapmadan da kamera bozuyor. Safety kontrol yapmak istediğime tescil kodu indiriyor ve ondan sonra arka kamera full siyah çekiyor. Ön kamerada sıkıntı yok sadece arka bozuluyor.
Edit2: Uninstaller.zip flashladım ve magiski tamamen kaldırdım. Sonuç kamera düzeldi fakat bu sefer de wifi çalışmıyor. Açamıyorum
Son düzenleme: