Yardım Redmi note 8 kendi kendine kapanma

Eren2160

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
M1908C3JG
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonla birini arıyorum 1 2 defa çalıyo daha sonra ses gidiyo bakıyorum telefon kendini yeniden başlatıyo miui yazisi fln var neden olabilir sizce arkadaşlar
Telefonculara sordum bi keresinde anakart veya işlemci kaynaklı olabilir açıp bakmak lazım demişlerdi başka bi forumda da batarya ile ilgili olabilir dendi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
batarya hakkında bu bilgiler var sadece elimde internetten bulduğum bi kod ile ulaştım bu bilgilere

witchert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
drew
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Telefonla birini arıyorum 1 2 defa çalıyo daha sonra ses gidiyo bakıyorum telefon kendini yeniden başlatıyo miui yazisi fln var neden olabilir sizce arkadaşlar
Telefonculara sordum bi keresinde anakart veya işlemci kaynaklı olabilir açıp bakmak lazım demişlerdi başka bi forumda da batarya ile ilgili olabilir dendi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
batarya hakkında bu bilgiler var sadece elimde internetten bulduğum bi kod ile ulaştım bu bilgilere
kardeşim aynı sorun bende var bir çözüm bulabildin mi telefon sürekli kapanıp açılıyor hiçbir şekilde yeniden başlamayı tamamlamıyor kilit ekranını dahil göremiyorum redmi yazısı çıkıyor yeniden başlarken ve tekrar tekrar redmi yazısı gelince yeniden başlıyor bende

Oyla:
Üst Alt