Yardım redmi note 8 kamera sorunu

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
48
Redmi note 8 kamerası düşük ışıkta kamerası( ağır çekimde %100 kısa çekimde %50 normal video ve instagram videosunda %5lik) dalgalanma yapıyor gündüz o sorun olmuyor nedenini bilen var mı acaba ? Garantisi olmadığı için burdan sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu videodan bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
Redmi note 8 kamerası düşük ışıkta kamerası( ağır çekimde %100 kısa çekimde %50 normal video ve instagram videosunda %5lik) dalgalanma yapıyor gündüz o sorun olmuyor nedenini bilen var mı acaba ? Garantisi olmadığı için burdan sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu videodan bakabilirsiniz.
Bu dalgalanma geceleri bendede oluyor normal bu ışık güçlü değil diye böyle. Fotoğraf veya video çekerken gitmesi lazım, gidiyor mu? Ayrıca gcam kurdunuz mu

Oyla:

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
f
Bu dalgalanma geceleri bendede oluyor normal bu ışık güçlü değil diye böyle. Fotoğraf veya video çekerken gitmesi lazım, gidiyor mu? Ayrıca gcam kurdunuz mu
foto ve video çekmeden önce %5 gibi dalgalanma var foto hareketsiz olduğu için o dalgalar fotoda belli olmuyor ama videoda oluyor. Gcam ile çektiğim videoda bile var o titreme ön kamerada bile oluyor o titreme. bence çok saçma

Oyla:
Üst Alt