Yardım Redmi note 8 kamera Hk.

Ultrarda

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.5
Telefon Modeli
Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 6s ten xiaomi redmi note 8 e geçiş yaptım fakat birkaç husus dikkatimi çekti.
1. Kamerayı açtığım zaman kamerada ki görüntü süper , o an fotoğrafı cektigim zaman sanki kalite kaybı oluyor.ekranda gördüğüm netliği fotoğrafta alamiyorum.
2. Husus program geçişlerinde hafif kasma titreme gibi birşey oluyor bu normal midir .?

Saygılarımla.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 6s ten xiaomi redmi note 8 e geçiş yaptım fakat birkaç husus dikkatimi çekti.
1. Kamerayı açtığım zaman kamerada ki görüntü süper , o an fotoğrafı cektigim zaman sanki kalite kaybı oluyor.ekranda gördüğüm netliği fotoğrafta alamiyorum.
2. Husus program geçişlerinde hafif kasma titreme gibi birşey oluyor bu normal midir .?

Saygılarımla.

Merhaba,

1. Kalite kaybını cihaz ekranından mı anlıyorsunuz yoksa resmi pc ye atarakmı? Belki eliniz titriyordur foto çekimi sırasında. Açıkçası bende iki cihaz var, nedendir bilinmez mi a2 deki 12mb kamera daha iyi çekiyor gibi geldi.drunk~~ Belki güncelleme ile çözerler.

2. Normaldir, ilk aldığımda benimde öyleydi, kullandığınız sürümden kaynaklıdır. MIUI 11 sonrası daha stabil hale geliyor cihaz.. Ek olarak İphoneden sonra şahane kusursuz pürüzsüz geçişler olmayacak. Android'in temeli böyle.

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Merhaba,

1. Kalite kaybını cihaz ekranından mı anlıyorsunuz yoksa resmi pc ye atarakmı? Belki eliniz titriyordur foto çekimi sırasında. Açıkçası bende iki cihaz var, nedendir bilinmez mi a2 deki 12mb kamera daha iyi çekiyor gibi geldi.drunk~~ Belki güncelleme ile çözerler.

2. Normaldir, ilk aldığımda benimde öyleydi, kullandığınız sürümden kaynaklıdır. MIUI 11 sonrası daha stabil hale geliyor cihaz.. Ek olarak İphoneden sonra şahane kusursuz pürüzsüz geçişler olmayacak. Android'in temeli böyle.
katılıyorum

Oyla:

Ultrarda

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

PC den bakmadım henüz , telefondan fark ettim. Cevabınız için teşekkür ederim

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
PC den bakmadım henüz , telefondan fark ettim. Cevabınız için teşekkür ederim
Gerçek kaliteyi PC den anlarsınız hocam. Cihazın ekranına güven olmaz. İşin içine telefon girince birden fazla etmen çıkıyor ortaya

Oyla:
Üst Alt