- Adım
- Emir
- Cihazım
- Xiaomi Mİ 9T
- Konular
- 16
Fastboot a girip rom atabilirsinizRecovery rom atarken sürekli twrpye atıyordu bende format atayım derken herşeyi sildim yardımlarınızı bekliyorum
Hocam cevabı verilmiş sorulara neden cevap veriyorsunuz ?Fastboot a girip rom atabilirsiniz
Yazdıktan sonra gördüm hocam,ben konuya bakarken cevap 0 dı,sayfa daha yüklenmemişti.Hocam cevabı verilmiş sorulara neden cevap veriyorsunuz ?
Merdanstbdw hocam direk konusuna yönlendirmiş zaten
İlk mesajımdaki konuda adım adım anlatıyor Hocam yapabilirsinizhocam telefon kapalı işletim sistemi yok youtubedan bakıyorum hep telefon açıkken işlem yapılıyor kapalıyken nasıl işlem yapabiliriz fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
tamam hocamda bu telefon açıkken mi unlocka falan giriyor bende bunu diyorum telefon açılmıyor nasıl yapabilirimİlk mesajımdaki konuda adım adım anlatıyor Hocam yapabilirsiniz
Cihaz öyle iken kendisi yeniden başlaması lazım.Eğer başlamıyorsa bile ilk olarak güç düğmesi ile kapatın sonra da fastboot geçin.hocam telefon kapalı işletim sistemi yok youtubedan bakıyorum hep telefon açıkken işlem yapılıyor kapalıyken nasıl işlem yapabiliriz fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Fastbootta şuan rom atıyorum inşallah imei gitmezCihaz öyle iken kendisi yeniden başlaması lazım.Eğer başlamıyorsa bile ilk olarak güç düğmesi ile kapatın sonra da fastboot geçin.