Yardım redmi note 8 ışık geliyor gidiyor

aynalıtahir24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Tanık
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.5
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
redmi note 8 cihazımın hiç bir sorun yokken gece uyurken birşey yoktu sabah uyandığımda telefonu elime aldım telefon kapanmış power tuşuna bastım açılmadı şarjda beklettim 1 saat ışık yanıyor ama telefon açılmıyor ekranda şarj doluyor ibaresi yok tuşa uzunca basınca ışık sönüyor bidaha yanıyor pc ye bağladım görüyor 5 saniy sonra bağlantı kopuyor
garantiye verdim evofone ye bana fiyat çıkarmış ekran+anakart+pil kapağı değişecek diye 1730 tl istiyorlar ben cihazım açılmıyor diye garantiye veriyorum adamlar bana fiyat çıkarıyor şunlar değişicek diye yapılmasın dedim arka kapağı kırıp yollamışlar bende gerekli birimlere şikayet etmiş bulunmaktayım tüketici hakem heyetine benim cihazımı garantiye yolluyorum ayıplı olarak geri yolluyorlar sizce efednim bu karaköy evofone dolandırıcımı ? bana bir yardım edin paramı nasıl geri alırım

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Yüksek ihtimalle cihazı kontrol ederken zarar verdiler. Tüm sorunları size itelemeye çalıştılar. Cihazın çerçevesinde düşmeye bağlı darbe varsa ve sizdeyken düşmediyse belki serviste düşüp hasar almıştır. Belki de arka kapağı açarken kırmışlardır.

Paranızı ya Evo'nun yöneticileriyle konuşarak kabul ettirip onlardan alırsınız ya da açıklayıcı bir şekilde sıkıntınızı THH'ye yazarak alırsınız (lehinize sonuç çıkarsa).

Bunun dışında yapacak bir şey yok maalesef.

Oyla:
Üst Alt