Yardım Redmi Note 8 İşcep Sorunu

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
s.a arkadaşlar babam ve ben aynı marka model telefon kullanıyoruz ( redmi note 8 )

işbankası internet şubesine girişte benim telefona mobil onay kodu sms olarak geliyor

babamın telefona ise işcep'e bildirim geliyor onayla deyince internet şubesine giriliyor

bildirimler açık tüm ayarlar aynı olmasına rağmen benim telefona işcep'e bildirim gelmiyor neden kaynaklı olabilir

işçep uygulamasını kaldırdım tekrar yüklemem rağmen gelmiyor bildirim

aşağıdaki işbankası sitesinden aldım aynen yaptım tüm yazılanları

Android işletim sistemini destekleyen telefon kullanmaktayım. Anlık Mesaj ile Mobil Onay Kodu ve İnternet Alışveriş Şifresinin ulaşmaması durumunda ne yapmalıyım?

•İşCep uygulamasının güncel sürümünün yüklenmiş olduğundan emin olunuz.
•İşCep uygulaması için bildirimlere izin verildiğinden emin olunuz.

İpucu: Android işletim sisteminin eski versiyonlarında bildirim ayarı değişiklikleri ‘’Ayarlar/Uygulamalar‘’ menüsünden ilgili uygulama seçildikten sonra yapılabilmektedir. Daha yeni versiyonlarında ise ‘’Ayarlar/Bildirimler’’ menüsünden ilgili uygulama seçildikten sonra yapılabilmektedir.

•Telefonunuzun mobil şebeke ya da kablosuz ağ bağlantısı üzerinden internet erişimi olup olmadığını kontrol ediniz. Uçak modunda ise bu modu kapatınız. Ayrıca işyerlerinde kullanılan kurumsal kablosuz ağlarda bildirimlerin engellenmesi söz konusu olabilmektedir. Böyle durumlarda zil işareti tıklandıktan sonra ‘’Mesajlar’’ menüsünden anlık mesajlara ulaşılabilirsiniz.
•Telefonunuzun kilidi aktifken hassas içeriğin gösterilmesi ya da gösterilmemesi ‘’Ayarlar/Bildirimler’’ menüsünden ayarlanabilmektedir. Telefonuz kilitliyken anlık mesaj gösterilmesini istiyorsanız bu ayarı değiştirebilirsiniz.
•Veri tasarrufu modunun etkin olması durumunda Anlık Mesaj almanız engellenebilmektedir. Bu nedenle ‘’Ayarlar/Bağlantılar’’ menüsünü kullanarak İşCep uygulamasını veri tasarrufu modundan çıkarabilirsiniz.
•Güç tasarruf modları arka plan verilerini kısıtlamaktadır ve kullanıcılar bildirimleri sadece telefon kullanıma girdiği an alabilmektedir. Anlık Mesajların ekranınızda görülebilmesi için, telefonunuzu güç tasarruf modundan çıkarınız.

Güç tasarruf modunun başlıca telefon modellerinde kapatılması için aşağıda belirtilen menülerden işlem yapılabilirsiniz.

Samsung marka telefonlarda Ayarlar/Cihaz Bakımı/Pil/Güç Tasarruf Modu menüsünü kullanarak,
Xiaomi marka telefonlarda Ayarlar/Pil & Performans/Uygulama Pil Tasarrufu/ Uygulama Seçin/İşCep/Kısıtlama Yok seçeneği aktif hale getirerek,
Generale Mobile marka telefonlarda Ayarlar/Pil/Pil Tasarrufu menüsünü kullanarak,
Lenovo marka telefonlarda Ayarlar/Güç yöneticisi/Pil Tasarrufu kapalı konuma getirilerek,
Huawei marka telefonlarda Ayarlar/Pil/Güç Tasarruf Modu kapalı konuma getirilerek işlem yapılabilirsiniz.

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
hocam bence bunun işcep uygulaması içindeki bir ayarla alakası var, sistem ayarlarından veya telefondan dolayı olduğunu düşünmüyorum. güvenlşk tercihleri tarzında bir ayar altında olabilir, iş bankası hesabım olmadığından bakamıyorum malesef.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Forum kuralları gereği başlıkları tamamen büyük harflerle yazmak yasaktır. SMS doğrulamanız olmadığı için başlığı düzenledim, tekrarı halinde kural ihlali yapmış olursunuz hocam. bilginize.

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar