Redmi Note 8 için daha ne kadar bekleyeceğiz ?

eren ali

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Evet soru gayet açık Miui 12 redmi Note 8 için daha ne kadar bekleyeceğiz tahminen sizin tahminlerinizi ve görüşlerinizi almak istiyorum. ( Bence Ekim ayının ilk haftalarında alacağız)

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bu sorunun cevabı defalarca kez verildi defalarca kez konu açıldı defalarca kez belirtildi ama okumadan arama butonuna kullanmadan konu açmışsınız görüyorum ki, hiçbirimiz Xiaomi'de çalışmadığı için ne zaman geleceğini bilemiyoruz belli tahminler var ama kesin olmamakla beraber aşağı yukarı 1-2 ay içerisinde gelmesini bekliyoruz eğer yine de tartışmak istiyorsanız linkini bıraktığım konudan devam edin lütfen

eren ali

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorunun cevabı defalarca kez verildi defalarca kez konu açıldı defalarca kez belirtildi ama okumadan arama butonuna kullanmadan konu açmışsınız görüyorum ki, hiçbirimiz Xiaomi'de çalışmadığı için ne zaman geleceğini bilemiyoruz belli tahminler var ama kesin olmamakla beraber aşağı yukarı 1-2 ay içerisinde gelmesini bekliyoruz eğer yine de tartışmak istiyorsanız linkini bıraktığım konudan devam edin lütfen
O konu fazla kalabalık olduğu için oraya yazmak istemedim ve çok önceden açıldığı için bu forumun amacı yeni konular ile insanları bilgilendirmek veya sohbet etmek değil mi ? Ben insanların tahminini öğrenmek için açtım bu konuyu hep eski konulara devam edeceksek forumun bir amacı kalmaz

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
O konu fazla kalabalık olduğu için oraya yazmak istemedim ve çok önceden açıldığı için bu forumun amacı yeni konular ile insanları bilgilendirmek veya sohbet etmek değil mi ? Ben insanların tahminini öğrenmek için açtım bu konuyu hep eski konulara devam edeceksek forumun bir amacı kalmaz

Olmayan bir bilgi hakkında kimi nasıl bilgilendireceksiniz ya da başkası sizi nasıl bilgilendirecek merak etmiyor değilim doğrusu
Ama her cihaz için 20 şer tane Miui 12 güncellemesi için daha ne kadar bekleyeceğiz konusu forumumuz için tamamen bilgi kirliliği olması açısından
Tek bir başlık altında bilgilendirme ve görüş yapılmaktadır Yes~~

eren ali

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmayan bir bilgi hakkında kimi nasıl bilgilendireceksiniz ya da başkası sizi nasıl bilgilendirecek merak etmiyor değilim doğrusu
Ama her cihaz için 20 şer tane Miui 12 güncellemesi için daha ne kadar bekleyeceğiz konusu forumumuz için tamamen bilgi kirliliği olması açısından
Tek bir başlık altında bilgilendirme ve görüş yapılmaktadır Yes~~
Bilginin olmaması demek tahmin edilmemeye açık olmadığı anlamına gelmiyor ben insanların tahminini almak için bu konuyu açtım çünkü redmi Note 8 için ve aynı durumdaki başka cihazlar için çok bekleyen var bir nevi sohbet amaçlı yani ve Forum da konu açma özelliği var fakat konu açmayı fazla bile olsa kirlilik olarak görüyorsunuz saçma forum veya forumların sebebi benim bildiğim kadarıyla insanların sohbet etmesini soru sormasını yeri geldiğinde bilgi almasını sağlayan yerler ama burası için geçerli değil sanırsam

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bilginin olmaması demek tahmin edilmemeye açık olmadığı anlamına gelmiyor ben insanların tahminini almak için bu konuyu açtım çünkü redmi Note 8 için ve aynı durumdaki başka cihazlar için çok bekleyen var bir nevi sohbet amaçlı yani ve Forum da konu açma özelliği var fakat konu açmayı fazla bile olsa kirlilik olarak görüyorsunuz saçma forum veya forumların sebebi benim bildiğim kadarıyla insanların sohbet etmesini soru sormasını yeri geldiğinde bilgi almasını sağlayan yerler ama burası için geçerli değil sanırsam

Belirttiğim gibi insanların tahminlerini almak istiyorsanız linkini bıraktım ordan devam ediniz
Ayrıca lütfen üslubunuzu düzeltin saçma saçma sapan forum olarak gördüğünüz bir siteyi kullanıp kullanmamak sizin inisiyatifinizde kullanmak zorunda değilsiniz ama bu şekilde yorum yapamazsınız
Sohbet için sohbet amaçlı forumlarımız var bilgilendirme için bulunan forumda sohbet edelim diyorsunuz gerekli konuya yönlendirme yapıyorum hâlâ ısrar ediyorsunuz

Ustura Necmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
köroğlu
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
1

Gelir be o kadar kasma boşver :) bugün yayinlasalar bile sana bana gelmesi gene 10 15 günü bulur

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

Herkes aynı sorun için farklı konular açarsa buranın nasıl olacağını tahmin bile etmek istemiyor insan. Bu yüzden ana konular açıyoruz ve insanlar bu konular sayesinde sorularına cevap buluyor. Ayrıca konu açmadan veya soru sormadan önce arama çubuğunu kullanarak gerekli açıklamalara ulaşabilirsiniz. Konu kirliliği olmaması adına konuyu kapatıyorum

Üst Alt