Yardım Redmi note 8 hızlı sarj problemi

Frhtyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiaomi mi8 se
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.2.0
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefon güncellemelerden sonra hızlı sarj yapmayı bıraktı orijinal kutusundan çıkan şarj aleti ve kablosuyla sarj yapıyorum ama artik sadece şarj oluyor yaziyor hızlı sarj devreye girmiyor Arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşan var mı acaba

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Telefon güncellemelerden sonra hızlı sarj yapmayı bıraktı orijinal kutusundan çıkan şarj aleti ve kablosuyla sarj yapıyorum ama artik sadece şarj oluyor yaziyor hızlı sarj devreye girmiyor Arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşan var mı acaba
Hızlı şarj yazması önemli değil ama şarj dolma süresi eskiye göre fark ediyor mu hocam?
Evet diyorsanız kabloda sıkıntı vardır.
Mi 10 t cihazda şarjı yarım takarak şarj ediyor ama turbo şarj devreye girmiyordu tam takınca turbo şarj devreye giriyordu.
Yani kabloda sıkıntı varsa yapar böyle bir şeyi harici yüksek w desteği Olan bir kablo ile denemenizi öneririm

Oyla:

Frhtyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiaomi mi8 se
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hızlı şarj yazması önemli değil ama şarj dolma süresi eskiye göre fark ediyor mu hocam?
Evet diyorsanız kabloda sıkıntı vardır.
Mi 10 t cihazda şarjı yarım takarak şarj ediyor ama turbo şarj devreye girmiyordu tam takınca turbo şarj devreye giriyordu.
Yani kabloda sıkıntı varsa yapar böyle bir şeyi harici yüksek w desteği Olan bir kablo ile denemenizi öneririm
Hocam bugün usb 3.0 aldım kablo yine aynısını yaptı ama başka marka çakma hızlı şarj aletini kabul ediyor kendininkini kabul etmiyor

Oyla:
Üst Alt