Yardım Redmi Note 8 Hard brick oldu

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2
telefonda arrow os kullaniyordum format attim sonra twrp den gapps kurmaya calistim kurmadi baska versiyonlarini denedim nikgapps falan onlar da kurulmadi bende dedim bari arrow os gapps versiyonunu kurayim onu kurmayi denedim herseyi sildikten sonra onu da kuramadim twrp ile vazgecip endonezya romu kurmaya calistim fastboot ile miflash error verdi kurmama izin vermedi bende bosverip yattim sabah kalktigimda cihaz acilmiyordu hicbir sekilde sarj isigi bile gelmiyordu mi flashla tekrar kurmaya calisinca hello paketlerini almadigini soyledi dedim brick oldu sanirim yetkili hesap falan da yok tabi cihazin arkasini da acamam ama qfil e girdim portu goruyordu aygit yoneticisinde de 9008 olarak gorunuyor rom atabilir miyim bir sekilde

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

rom kurmaya calisinca sahara fail diyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
forumda note 8 için unbrick yetkili hesabı atlayarak rom yükleme rehberi vardı onu deneyin.

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usta link paylaşır mısın acaba sıkıntı olmazsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forumda note 8 için unbrick yetkili hesabı atlayarak rom yükleme rehberi vardı onu deneyin.
eğer edm ile kuran adamı kastediyorsan arka kapağı sökmek istemiyorum kırarım falan diye elimde ısı tabancası vs yok çünkü.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

sorumluluk size ait halen çalışıyormu bilmiyoruz. Ben hiç kullanmadım.

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2

sorumluluk size ait halen çalışıyormu bilmiyoruz. Ben hiç kullanmadım.
Bunu hiç arka kapağı açmadan denedim dediğim gibi qdl portu gözüküyor diye fakat sahara fail diye hata alıyorum muhtemelen arka kapağı açmaktan veya yetkili hesap bulmaktan başka çarem yok

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bunu hiç arka kapağı açmadan denedim dediğim gibi qdl portu gözüküyor diye fakat sahara fail diye hata alıyorum muhtemelen arka kapağı açmaktan veya yetkili hesap bulmaktan başka çarem yok
Bazı cihazlar edl port versede batarya sökük edl isteyebilir. Biz uzak bağlantı ile destek veririz ama kapak açmanız gerekebilir

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2
Bazı cihazlar edl port versede batarya sökük edl isteyebilir. Biz uzak bağlantı ile destek veririz ama kapak açmanız gerekebilir
Batarya sökük edl yaparım problem olmaz da arka kapağı açarken kırarım endişesi var bir servise götüreceğim en kötü onlar da yapamazsa uğraşır mıyım bilmem yetkili hesabı olan birini ararım. redmi note 13 pro ya geçtim zaten bu telefonu da 2019 dan beri kullanıyordum böyle veda etmesi üzer açıkcası.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Batarya sökük edl yaparım problem olmaz da arka kapağı açarken kırarım endişesi var bir servise götüreceğim en kötü onlar da yapamazsa uğraşır mıyım bilmem yetkili hesabı olan birini ararım. redmi note 13 pro ya geçtim zaten bu telefonu da 2019 dan beri kullanıyordum böyle veda etmesi üzer açıkcası.
Youtube da videoları var fön makinası ile ısıtarak açarsın ama ekipmanın varsa ve el becerine güveniyorsan bu işe gir derim

Elegant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
2
Youtube da videoları var fön makinası ile ısıtarak açarsın ama ekipmanın varsa ve el becerine güveniyorsan bu işe gir derim
Uğraşır mıyım bilmem fakat hiç açmadan halledebilirsem çok iyi olacak. Ekipman olarak birşeyim yok açıkcası lehim tabancam harici, elektronikle çok ilgilenen biri değilim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Uğraşır mıyım bilmem fakat hiç açmadan halledebilirsem çok iyi olacak. Ekipman olarak birşeyim yok açıkcası lehim tabancam harici, elektronikle çok ilgilenen biri değilim.
bugün olmazda yarın ulaşın bağlanıp deneyelim. Fastboot rom yoksa indirin pc ye.

Üst Alt